Helikoptervlucht Zoetermeer

Helikoptervlucht Zoetermeer

EC130 helikopter
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Hilversum

Maak een helikoptervlucht Zoetermeer voor 1-6 personen. In de buurt van Zoetermeer bevindt zich geen commerciële helikopter voor rondvluchten. Vandaar dat de opstaplocatie vliegveld Hilversum is, om vanaf daar naar deze lokatie te vliegen met een mooie rondvlucht en omgeving, en weer terug.

    Overweeg dan een lokale vlucht vanaf Hilversum. De mooiste omgeving & beste beleving vanaf € 250,-

    Flexibel

    Planner kiest een tijd tussen 11:00-18:00


Helikoptervlucht Zoetermeer

Zoetermeer is een plaats tussen water en mooie omgevingen. Dat maakt het perfect voor een helikoptervlucht Zoetermeer. Er is van alles wat te zien tijdens een helikoptervlucht Zoetermeer. Je kunt mooi de routes die je kent als bewoner zien vanuit de lucht, altijd een leuk extraatje tijdens een helikoptervlucht. Maar het uitzicht is ook gevarieerd met wegen, huizen, natuur en water. Je ziet dus van alles wat tijdens een helikoptervlucht Zoetermeer. Dat is een unieke ervaring ongeacht je leeftijd.

Natuur en water

Behalve de plaats Zoetermeer en haar straten en wegen zie je genoeg natuur en water in de wijdere omgeving van de helikoptervlucht Zoetermeer. Zo vlieg je over de Zoetermeerse plas, waar ook het strand Noord Aa te vinden is. Daarnaast zie je vanuit de helikopter het Buytenpark en de Nieuwe Driemanspolder. Genoeg om te bekijken vanuit de helikopter dus.

Sleutelhangaars

Wij vliegen o.a. voor:
orange arrow
Wereldhavendagen Rotterdam
Siemens
COOP
BNR Nieuwsradio
Holland Casino
Kans voor een kind
Rabobank
Make a wish
Albert Heijn