Helikoptervlucht Zoetermeer

Helikoptervlucht Zoetermeer

Helicopter opstaplocatie
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is minimaal 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Zoetermeer

Ervaar uw woonomgeving van bovenaf, door middel van de meest bijzondere manier van vliegen: Een helikoptervlucht boven Zoetermeer en omgeving!

  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Zoetermeer

Zoetermeer is een plaats tussen water en mooie omgevingen. Dat maakt het perfect voor een helikoptervlucht Zoetermeer. Er is van alles wat te zien tijdens een helikoptervlucht Zoetermeer. Je kunt mooi de routes die je kent als bewoner zien vanuit de lucht, altijd een leuk extraatje tijdens een helikoptervlucht. Maar het uitzicht is ook gevarieerd met wegen, huizen, natuur en water. Je ziet dus van alles wat tijdens een helikoptervlucht Zoetermeer. Dat is een unieke ervaring ongeacht je leeftijd.

Natuur en water

Behalve de plaats Zoetermeer en haar straten en wegen zie je genoeg natuur en water in de wijdere omgeving van de helikoptervlucht Zoetermeer. Zo vlieg je over de Zoetermeerse plas, waar ook het strand Noord Aa te vinden is. Daarnaast zie je vanuit de helikopter het Buytenpark en de Nieuwe Driemanspolder. Genoeg om te bekijken vanuit de helikopter dus.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter