Helikoptervlucht Rotterdam

Helikoptervlucht Rotterdam

Helicopter opstaplocatie
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is minimaal 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Rotterdam

Op zoek naar helikoptervlucht boven Rotterdam en omgeving? Dit kan voor 1, 2, 3 of 4 personen met een 15 of 30 minuten rondvlucht.

    Er zal gevlogen worden met het type helikopter die hier afgebeeld staat. Per vlucht gaan 4 personen mee. Boek je meer dan 4 personen? Dan vliegen jullie achter elkaar.


Helikoptervlucht Rotterdam

Beleef Rotterdam vanuit de lucht en leer de stad op een andere manier kennen. De stad aan de Maas met haar haven kun je op een unieke manier beleven tijdens een helikoptervlucht Rotterdam. Er zijn talloze mooie dingen te zien tijdens zo’n helikoptervlucht Rotterdam. Zo zie je de Euromast en de Zalmtoren vlak bij elkaar verbleken naast de Maas en de Erasmusbrug die de stadsdelen verbindt. Bekijk de naoorlogse architectuur van Rotterdam van boven tijdens een helikoptervlucht.

Beschikbaarheid

zaterdag 18 juni 2022 – OCHTEND
zaterdag 24 september 2022 – OCHTEND / MIDDAG

Meer dan de Maas

De Maas is natuurlijk een bijzondere aanwinst om van boven te zien tijdens een helikoptervlucht Rotterdam, maar er is veel meer dan dat. De architectonische hoogtepunten die Rotterdam rijk is bijvoorbeeld. De Markthal en de Zalmtoren uit deze tijd en de Hef en de Kubuswoningen van eerdere periodes zie je allemaal tijdens je helikoptervlucht Rotterdam. Je kijkt je ogen uit vanuit de helikopter.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter