Helikoptervlucht Rotterdam

Helikoptervlucht Rotterdam

Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Minimale leeftijd 4 jaar
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Hilversum

Ontdek Rotterdam vanuit de lucht met een unieke helikoptervlucht! Ideaal voor 1 tot 6 personen. Omdat er rond Rotterdam geen commerciële helikopters voor rondvluchten beschikbaar zijn, nodigen we je uit op vliegveld Hilversum. Vanuit daar maken we een adembenemende tocht over de prachtige stad Rotterdam en haar omgeving, waarna we weer terugkeren naar Hilversum.

  Overweeg een lokale vlucht vanuit Hilversum. Beleef de mooiste omgeving en ervaring vanaf slechts € 250,-

  Flexibel

  Planner kiest een tijd tussen 11:00-18:00


Helikoptervlucht Rotterdam

Beleef Rotterdam vanuit de lucht en leer de stad op een andere manier kennen. De stad aan de Maas met haar haven kun je op een unieke manier beleven tijdens een helikoptervlucht Rotterdam. Er zijn talloze mooie dingen te zien tijdens zo’n helikoptervlucht Rotterdam. Zo zie je de Euromast en de Zalmtoren vlak bij elkaar verbleken naast de Maas en de Erasmusbrug die de stadsdelen verbindt. Bekijk de naoorlogse architectuur van Rotterdam van boven tijdens een helikoptervlucht.

Vluchtinformatie helikoptervlucht Rotterdam

Geboekte vliegtijd is echte vliegtijd in de helikopter bij een helikoptervlucht Rotterdam. Een veiligheidsbriefing vind altijd voor de vlucht plaats, en is gratis. Kies je een datum, dan heb je na de boeking contact met de planner voor een tijdstip wat past in de planning.

Deze vluchten vanaf vliegveld Hilversum zijn privé vluchten, er zullen dus geen andere mensen bij instappen. Als je voor 1 persoon een helikoptervlucht zoekt, kan deze vlucht ook. Je boekt dan wel voor 2 personen. Het is dan aan jezelf of je 1 of 2 personen mee laat vliegen.

1-2 passagiers: S300 helikopter – vliegveld Hilversum. Passagiers zitten naast de piloot, voor het beste zicht.
3-6 passagiers: EC130 VIP turbine helikopter – vliegveld Hilversum. 2 passagiers naast piloot, rest achterin.

Live weer op het vliegveld

METAR Vliegveld Hilversum

Beschikbaarheid

Vliegveld Hilversum kan 7 dagen in de week.

Tijdstip om te vliegen wordt na de boeking met de planner afgestemd.

Keuzehulp helikopter rondvlucht Rotterdam

Meest verkochte optie van de rondvlucht boven Rotterdam is de 2 personen optie. Dit omdat de meeste mensen voor 2 personen boeken, en omdat deze helikopter 7 dagen in de week beschikbaar is. De meest geboekte vliegtijd is 90 minuten.

Annuleringsverzekering

Deze is optioneel bij te boeken. Deze kost meer naarmate je langer wilt vliegen.

De Top 10 redenen om voor 123Helikoptervluchten te kiezen:

 • Unieke ervaring
 • Echte vliegtijden
 • Tickets 1 jaar geldig
 • Elke dag bereikbaar
 • Geweldig als cadeau
 • Geen verborgen kosten
 • Op basis van beschikbaarheid, 7 dagen per week
 • Uiterst veilige helikopters
 • Professionele piloten die elke 6 maand opnieuw examen afleggen
 • Bij annulering slecht weer, wordt gratis een nieuwe datum en tijd geprikt

Meer dan de Maas

De Maas is natuurlijk een bijzondere aanwinst om van boven te zien tijdens een helikoptervlucht Rotterdam, maar er is veel meer dan dat. De architectonische hoogtepunten die Rotterdam rijk is bijvoorbeeld. De Markthal en de Zalmtoren uit deze tijd en de Hef en de Kubuswoningen van eerdere periodes zie je allemaal tijdens je helikoptervlucht Rotterdam. Je kijkt je ogen uit vanuit de helikopter.

Helikoptervlucht Rotterdam: ontdek de stad vanuit de lucht

Ben jij op zoek naar een unieke manier om Rotterdam te ontdekken? Dan is een helikoptervlucht over de stad iets voor jou! Tijdens een rondvlucht in een helikopter heb je een adembenemend uitzicht over de skyline van Rotterdam en haar belangrijkste bezienswaardigheden. In deze blog lees je alles over een helikoptervlucht in Rotterdam en waarom dit een onvergetelijke ervaring is.

Bezienswaardigheden tijdens een helikoptervlucht over Rotterdam

Een helikoptervlucht over Rotterdam biedt een indrukwekkend uitzicht over de stad en haar omgeving. Zo vlieg je langs de Erasmusbrug, die een belangrijk symbool van Rotterdam is geworden. De brug is ontworpen door Ben van Berkel en biedt een prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas. Ook de Euromast is een opvallend herkenningspunt van Rotterdam, deze toren is maar liefst 185 meter hoog en biedt uitzicht over de stad en de omliggende gebieden.

Een andere belangrijke bezienswaardigheid van Rotterdam is de haven. Met een oppervlakte van ruim 12.500 hectare is het de grootste haven van Europa. Tijdens een helikoptervlucht over Rotterdam kun je de haven van bovenaf bewonderen en zie je de vele schepen en containers in de haven liggen. Daarnaast vlieg je over het centrum van Rotterdam, waar je de mooie gebouwen en architectuur van de stad kunt bewonderen.

Helikoptervlucht Nederland

Een helikoptervlucht is niet alleen een unieke manier om Rotterdam te ontdekken, maar ook andere delen van Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld ook een helikoptervlucht maken over Amsterdam, Utrecht of Den Haag. Elk van deze steden heeft zijn eigen karakter en bezienswaardigheden. Amsterdam is bijvoorbeeld bekend om haar grachten en historische binnenstad, terwijl Den Haag bekend staat om het Binnenhof en het Vredespaleis.

Maar niet alleen steden zijn de moeite waard om vanuit de lucht te bekijken. Ook de Nederlandse kustlijn en de Waddeneilanden zijn adembenemend mooi vanuit de lucht. Zo kun je tijdens een helikoptervlucht langs de prachtige kust van Scheveningen vliegen en de zandstranden van Texel bewonderen. Kortom, er is genoeg te ontdekken tijdens een helikoptervlucht boven Nederland.

Een helikoptervlucht cadeau doen

Een helikoptervlucht Rotterdam is niet alleen leuk om zelf te doen, maar ook om cadeau te geven. Zo kun je bijvoorbeeld een bon geven voor een helikoptervlucht over Rotterdam of een andere stad in Nederland. Dit is een origineel en uniek cadeau waar je zeker indruk mee maakt. Ook als je op zoek bent naar een bijzonder cadeau voor een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk of verjaardag, is een helikoptervlucht een geweldige keuze.

Daarnaast is een helikoptervlucht ook een populair cadeau voor bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld een vlucht cadeau doen aan een collega of zakenpartner als blijk van waardering. Een helikoptervlucht biedt niet alleen een unieke ervaring, maar is ook een geweldige manier om de banden tussen collega’s en zakenpartners te versterken.

Sleutelhangaars

Wij vliegen o.a. voor:
orange arrow
Siemens
Holland Casino
BNR Nieuwsradio
Kans voor een kind
Rabobank
COOP
Wereldhavendagen Rotterdam
Albert Heijn
Make a wish