Helikoptervlucht Rotterdam

Helikoptervlucht Rotterdam

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Rotterdam
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Rotterdam

Beleef Rotterdam vanuit de lucht en leer de stad op een andere manier kennen. De stad aan de Maas met haar haven kun je op een unieke manier beleven tijdens een helikoptervlucht Rotterdam. Er zijn talloze mooie dingen te zien tijdens zo’n helikoptervlucht Rotterdam. Zo zie je de Euromast en de Zalmtoren vlak bij elkaar verbleken naast de Maas en de Erasmusbrug die de stadsdelen verbindt. Bekijk de naoorlogse architectuur van Rotterdam van boven tijdens een helikoptervlucht.

Meer dan de Maas

De Maas is natuurlijk een bijzondere aanwinst om van boven te zien tijdens een helikoptervlucht Rotterdam, maar er is veel meer dan dat. De architectonische hoogtepunten die Rotterdam rijk is bijvoorbeeld. De Markthal en de Zalmtoren uit deze tijd en de Hef en de Kubuswoningen van eerdere periodes zie je allemaal tijdens je helikoptervlucht Rotterdam. Je kijkt je ogen uit vanuit de helikopter.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter