Helikoptervlucht Harskamp

Helikoptervlucht Harskamp

R44 Harskamp
R44 Harskamp
Helikopterles Harskamp
Proefles helikopter Harskamp
Helikopter rondvlucht maken
Helikoptervlucht maken
Helikopter VIP
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Harskamp

Maak een helikoptervlucht vanaf prive heliport Harskamp. Dit kan voor 3, 4 of 5 personen. Maak een prachtige helikopter tour boven de Veluwe.

  Uitleg

  Klik op de afbeelding voor een vergroting.

  • Binnen de rode cirkel - 15 minuten vlucht
  • Binnen de blauwe cirkel - 30 minuten vlucht
  • Binnen de groene cirkel - 45 minuten vlucht
  • Binnen de zwarte cirkel - 6o minuten vlucht

  Amsterdam is een uitzondering. Oost-Amsterdam Skyline is 45 minuten. Of boven Amsterdam is 60 minuten. Dit i.v.m. Schiphol.

  Buiten de zwarte cirkel vliegen naar een plaats om daar een rondvlucht boven te doen en weer terug naar Hilversum? Dat kan ook, dan wordt het maatwerk. Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

  Flexibel

  Planner kiest een tijd tussen 10:00-16:00


Helikoptervlucht Harskamp

voor 3-5 personen

Als je op zoek bent naar een unieke manier om de Veluwe te verkennen, dan is een helikoptervlucht boven Harskamp een absolute aanrader. Tijdens deze spectaculaire rondvlucht krijg je een adembenemend uitzicht op de prachtige natuur en bezienswaardigheden in de omgeving. Vanuit de lucht zie je de Veluwe op een totaal andere manier dan vanaf de grond. Lees snel verder om te ontdekken wat je kunt verwachten van een helikoptervlucht Harskamp en welke bezienswaardigheden je allemaal kunt zien.

Communicatie

Bij rondvluchten krijgen jullie allemaal een headset op voor onderlinge communicatie. De route kun je met de piloot overleggen. Tijdens de helikoptervlucht boven Harskamp en omgeving kun je gerust de piloot alles vragen over de werking van de helikopter, waar de instrumenten voor dienen, hoe hoog en snel jullie vliegen, etc. Klant is koning(in)! De piloten spreken allemaal Nederlands en Engels.

Vluchtinformatie rondvlucht Harskamp

Geboekte vliegtijd is echte vliegtijd in de helikopter bij een helikopter rondvlucht Harskamp. Een veiligheidsbriefing vind altijd voor de vlucht plaats, en is gratis. Kies je een datum (en dagdeel), dan kiest de planner een tijdstip wat past in de planning.

Deze rondvluchten vanaf Harskamp zijn prive vluchten, er zullen dus geen andere mensen bij instappen.

Cadeau helikoptervlucht Harskamp

Wil je een helikoptervlucht Harskamp cadeau geven? Dit is uiteraard ook mogelijk, dit is zelfs de meest verkochte optie! Kies dan ‘Later in overleg’. Dan sturen wij na betaling, de voucher per e-mail toe. De gelukkige kan dan later zelf met ons contact opnemen om een datum en tijd af te spreken.

Tijden & Informatie

Per vlucht kunnen 3, 4 of 5 passagiers mee. Aan de hand van het aantal personen wat je kiest, wordt de juiste helikopter geselecteerd met bijbehorende prijzen. Routes zijn overlegbaar met piloot.

 • 3 personen | Robinson R44 helikopter
 • 4 personen | EC120 turbine helikopter
 • 5 personen | H125 turbine helikopter

Beschikbaarheid

Vliegen met een helikopter vanaf Harskamp kan 6 dagen in de week, van maandag t/m zaterdag.

Keuzehulp helikopter rondvlucht Harskamp

Meest verkochte optie van de rondvlucht in Harskamp is de 4 personen optie.

Annuleringsverzekering

Deze is optioneel bij te boeken. Deze kost meer naarmate je langer wilt vliegen.

De Top 10 redenen om voor 123Helikoptervluchten te kiezen:

 • Unieke ervaring
 • Echte vliegtijden
 • Tickets 1 jaar geldig
 • Elke dag bereikbaar
 • Geweldig als cadeau
 • Geen verborgen kosten
 • Op basis van beschikbaarheid, 7 dagen per week
 • Uiterst veilige helikopters
 • Professionele piloten die elke 6 maand opnieuw examen afleggen
 • Bij annulering slecht weer, wordt gratis een nieuwe datum en tijd geprikt

Helikoptervlucht Harskamp: ontdek de prachtige Veluwe vanuit de lucht

Wat kun je verwachten van een helikoptervlucht Harskamp?

Een helikoptervlucht Harskamp is een onvergetelijke ervaring. Je wordt ontvangen op de prive heliport en krijgt daar een korte briefing over de vlucht en de veiligheidsmaatregelen. Vervolgens stap je in de helikopter en stijg je op voor de vlucht. Tijdens de vlucht heb je een prachtig uitzicht op de Veluwe en de omgeving van Harskamp. Je ziet de bossen, heidevelden en landerijen vanuit een totaal ander perspectief en kunt genieten van het indrukwekkende uitzicht.

Tijdens de vlucht krijg je ook informatie over de bezienswaardigheden die je onderweg ziet. Zo leer je meer over de geschiedenis en cultuur van de Veluwe en de omgeving van Harskamp.

Bezienswaardigheden boven Harskamp en de Veluwe

Tijdens een helikoptervlucht Harskamp zie je diverse bezienswaardigheden vanuit de lucht. Hieronder hebben we een aantal van de hoogtepunten voor je op een rijtje gezet:

 1. Nationaal Park De Hoge Veluwe

Het Nationaal Park De Hoge Veluwe is een van de grootste en meest unieke natuurgebieden van Nederland. Het park heeft een oppervlakte van meer dan 5.000 hectare en bestaat uit bos, heide en stuifzand. Vanuit de lucht zie je de prachtige natuur in al zijn glorie en krijg je een goed beeld van de omvang van het park.

 1. Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum is een museum voor moderne kunst en beeldhouwkunst. Het museum is gelegen in het Nationaal Park De Hoge Veluwe en heeft een uitgebreide collectie van topkunstenaars zoals Vincent van Gogh, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Vanuit de lucht zie je het museum en het omliggende park op een unieke manier.

 1. Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is een voormalig koninklijk paleis en tegenwoordig een museum. Het paleis heeft een rijke geschiedenis en is gebouwd in de 17e eeude eeuw in opdracht van stadhouder Willem III. Het paleis heeft een prachtige tuin en park en is gelegen in Apeldoorn, op een steenworp afstand van Harskamp. Vanuit de lucht kun je het paleis en de omliggende tuinen en parken in volle glorie bewonderen.

 1. De Veluwse Bron

De Veluwse Bron is een wellnessresort gelegen op de Veluwe. Het resort heeft diverse sauna’s, baden en behandelingen om te ontspannen en tot rust te komen. Vanuit de lucht zie je het resort in het midden van het prachtige Veluwse landschap liggen.

 1. Radio Kootwijk

Radio Kootwijk is een voormalig zendstation in de buurt van Harskamp. Het gebouw heeft een unieke architectuur en is gebouwd in de jaren 20 van de vorige eeuw. Het zendstation speelde een belangrijke rol in de communicatie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vanuit de lucht zie je het indrukwekkende gebouw en de omgeving waarin het gelegen is.

Waarom een helikoptervlucht Harskamp een unieke ervaring is

Een helikoptervlucht Harskamp is een unieke ervaring omdat je de Veluwe vanuit een totaal ander perspectief ziet. Je krijgt een indrukwekkend uitzicht op de natuur en bezienswaardigheden in de omgeving en kunt genieten van de vrijheid en het avontuur dat een helikoptervlucht met zich meebrengt. Een helikoptervlucht is ook een geweldige manier om bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag of ander speciaal moment te vieren.

Daarnaast is een helikoptervlucht ook een educatieve ervaring. Tijdens de vlucht krijg je informatie over de omgeving en de bezienswaardigheden die je ziet. Je leert meer over de geschiedenis en cultuur van de Veluwe en de omgeving van Harskamp.

Conclusie

Een helikoptervlucht Harskamp is een onvergetelijke ervaring waarbij je de Veluwe vanuit de lucht kunt bewonderen. Tijdens de vlucht zie je diverse bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het Nationaal Park De Hoge Veluwe, Paleis Het Loo en Radio Kootwijk. Een helikoptervlucht is een unieke manier om de natuur en cultuur van de Veluwe te ontdekken en te ervaren. Daarnaast is een helikoptervlucht Harskamp ook educatief, en kan het ook dienen als een bijzonder cadeau voor een speciaal moment. Boek snel jouw helikoptervlucht Harskamp en laat je verrassen door de schoonheid van de Veluwe vanuit de lucht!

Sleutelhangaars