Helikoptervlucht voor 4 personen

Helikoptervlucht voor 4 personen

Een gave helikoptervlucht voor 4 personen waarbij je ook de tijd kunt aangeven hoe lang je Nederland van bovenaf wilt bekijken. Tijdens deze 4 persoons helikoptervlucht krijgen jullie beiden een headset op zodat je onderling kunt communiceren tijdens de rondvlucht. Ook kun je met de piloot communiceren als je vragen zou hebben over hoe hoog je op dat moment vliegt, waar je precies vliegt etc.

Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Minimale leeftijd 4 jaar
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: meerdere opties

Deze helikoptervlucht 4 personen in Nederland is beschikbaar op de volgende locaties: Hilversum, Harskamp en Lelystad. Dit kan 7 dagen in de week, wanneer jij wilt!

  • Hilversum heeft de meest beschikbare datums

    Flexibel

    Planner kiest een tijd tussen 11:00-18:00

    Flexibel

    Planner kiest een tijd tussen 9:00-17:00


525,00

Helikoptervlucht voor 4 personen

Verschillende opstaplocaties in Nederland

Een helikoptervlucht voor 4 personen geeft u de gelegenheid om Nederland eens van een heel andere kant te bekijken. U kunt bijvoorbeeld een vlucht boeken boven uw woonplaats of uw geboorteplaats. Een leuk uitstapje bij het vieren van een lustrum verjaardag of uw huwelijksdag. Maar er zijn natuurlijk meer gelegenheden om een helikoptervlucht voor 4 personen te boeken.

Bekijk uw project vanuit de lucht

Een bouwproject waar u in heeft geïnvesteerd wilt u natuurlijk bekijken. Of u wilt de investeerders uitnodigen om dit te doen. Een bezoek aan de bouwplaats om de vorderingen te zien is een optie. Maar u kunt ook een helikoptervlucht boeken. Zeker als het een groot project betreft zoals een brug of een haven dan geeft zicht van bovenaf een veel beter beeld van de vorderingen. Een grote investeerder zal het zeker op prijs stellen met eigen ogen te kunnen zien dat het project naar wens verloopt.

Boek uw vlucht vanaf een luchthaven naar keuze

Voor een helikoptervlucht in Nederland kunt u op verschillende locaties instappen. Dit is onder meer mogelijk in Lelystad, Harskamp en Hilversum. Vanaf daar vliegt u in een mum van tijd naar de gewenste locatie. De vliegtijden zijn niet te vergelijken met vervoer over de weg of per spoor. Het is niet voor niets dat tijdens Bevrijdingsdag de artiesten die ambassadeur zijn per helikopter van optreden naar optreden worden gevlogen. Eenmaal op locatie kunt u kiezen voor een rondvlucht maar u kunt zich natuurlijk ook ergens laten afzetten en later weer laten oppikken.

Een offerte op maat voor uw helikoptervlucht voor 4 personen

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor een helikoptervlucht op maat. U kunt hierbij de gewenste datum meteen opgeven of eerst een prijsopgave aanvragen. Denk eraan een annuleringsverzekering af te sluiten als u dit risico wilt afdekken. Geef uw wensen aan voor de vertrekluchthaven en de bestemming. Als u een helikoptervlucht boekt naar een evenement, zoals bijvoorbeeld de Grand Prix Formule 1 op het circuit van Zandvoort dan kunt u ook 4 stoelen boeken voor een gecombineerde vlucht. Dit is uiteraard goedkoper dan zelf een helikopter huren.