Helikoptervlucht bollenstreek

Helikoptervlucht bollenstreek

Maak je eigen land op bijzondere wijze mee met een helikoptervlucht bollenstreek. Een helikoptervlucht geeft je een ander perspectief van plekken die je misschien al kent. Je ziet straten en streken waar je al gefietst, gelopen of gereden hebt. Maar dan van bovenaf. Dat is natuurlijk voor iedere buurt al uniek, maar extra bijzonder bij een helikoptervlucht bollenstreek. Leuk voor jong en oud, bewoner en bezoeker van de bollenstreek.

Helikoptervlucht Bollenstreek opstaplocaties

De bollenstreek

De bollenstreek ligt ongeveer tussen Leiden en Haarlem. Tijdens een helikoptervlucht bollenstreek vlieg je dan ook over deze steden en de dorpen daar tussenin. Natuurlijk kan bij de helikoptervlucht bollenstreek ook de kust niet ontbreken. Uiteindelijk is uiteraard de bollenstreek zelf waarom je kiest voor een helikoptervlucht over deze plekken. Het laat je de prachtige bollenstreek zien, inclusief steden, dorpen en de kustlijn die hierbij in de buurt ligt. Meer dan genoeg redenen dus voor een helikoptervlucht over de bollenstreek. De opstaplocatie is Lelystad.

Waarom de bollenstreek?

De bollenstreek wordt zo genoemd omdat deze streek bekend staat door de tulpenbollen. Een andere benaming voor de bollenstreek is bollenvelden. De bloembollenteelt is in dit gebied ontstaan. Wat er precies wel of niet aan plaatsen hoort bij de precieze bollenstreek is afhankelijk van wie je het vraagt. Gelukkig maakt dat niet uit voor een helikoptervlucht bollenstreek. Alle plaatsen die je al dan niet zelf rekent tot de bollenstreek zul je tijdens de helikoptervlucht van boven kunnen zien. Maar uiteindelijk doe je het natuurlijk om de bloemen van de bollenstreek.

Bollenvelden vanuit de lucht

Het is daarom ook het leukst om een helikoptervlucht bollenstreek te doen in de lente of zomer. In ieder geval als de bloemenvelden vol in de bloei staan. Zo geniet je natuurlijk het meest van de uitzichten vanuit de helikopter. Vooral voor een helikoptervlucht bollenstreek is het juiste seizoen het leukst om de vlucht te boeken. Alle gekleurde bloemen in volle bloei is natuurlijk een uniek beeld, maar helemaal uniek vanuit de helikopter. Je vliegt natuurlijk ook over de Keukenhof.

Helikoptervlucht bollenstreek, leuk voor iedereen

Het maakt eigenlijk niet uit hoe oud of jong je bent. Een helikoptervlucht is voor iedereen leuk en hoe dan ook een unieke ervaring. Het is uiteraard bijzonder om bekende plekken die je van de grond kent van boven te zien, maar ook als je niet bekend bent met de plekken van de bollenstreek is een helikoptervlucht hier natuurlijk mooi. Vooral als de bloemen in de bollenstreek vol in bloei staan. Juist dan geniet iedereen extra van een helikoptervlucht bollenstreek. Ongeacht je leeftijd of waar je vandaan komt.