Helikoptervlucht Bollenstreek

Helikoptervlucht Bollenstreek

Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Mooiste omgeving, centraal gelegen
Item Vliegen kan 7 dagen in de week
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Hilversum

Helikoptervlucht Bollenstreek maken voor 1-6 personen vanaf vliegveld Hilversum? Dit kan 7 dagen in de week en is een prive vlucht. Vanaf Hilversum vlieg je dan naar de bollenvelden met een ruime rondvlucht boven Lisse en omgeving, en weer terug.

    Flexibel

    Planner kiest een tijd tussen 11:00-18:00


Helikoptervlucht Bollenstreek

voor 1-6 personen

De beste tijd om te vliegen boven de bollenvelden is van halverwege april tot halverwege mei.

Maak je eigen land op bijzondere wijze mee met een helikoptervlucht bollenstreek. Een helikoptervlucht geeft je een ander perspectief van plekken die je misschien al kent. Je ziet straten en streken waar je al gefietst, gelopen of gereden hebt. Maar dan van bovenaf. Dat is natuurlijk voor iedere buurt al uniek, maar extra bijzonder bij een helikoptervlucht bollenstreek. Leuk voor jong en oud, bewoner en bezoeker van de bollenstreek.

De bollenstreek

De bollenstreek ligt ongeveer tussen Leiden en Haarlem. Tijdens een helikoptervlucht bollenstreek vlieg je dan ook over deze steden en de dorpen daar tussenin. Natuurlijk kan bij de helikoptervlucht bollenstreek ook de kust niet ontbreken. Uiteindelijk is uiteraard de bollenstreek zelf waarom je kiest voor een helikoptervlucht over deze plekken. Het laat je de prachtige bollenstreek zien, inclusief steden, dorpen en de kustlijn die hierbij in de buurt ligt. Meer dan genoeg redenen dus voor een helikoptervlucht over de bollenstreek. De opstaplocatie is vliegveld Hilversum.

Vluchtinformatie vliegveld Hilversum

Geboekte vliegtijd is echte vliegtijd in de helikopter bij een helikoptervlucht Hilversum. Een veiligheidsbriefing vind altijd voor de vlucht plaats, en is gratis. Kies je een datum, dan heb je na de boeking contact met de planner voor een tijdstip wat past in de planning.

Deze vluchten vanaf Hilversum zijn privé vluchten, er zullen dus geen andere mensen bij instappen. Als je met 1-2 personen bent, vlieg je met de S300 helikopter en zit je naast de piloot. Deze helikopter biedt het beste uitzicht voor de tulpenvelden van bovenaf.

Als je met 3-6 personen bent, kun je de EC130 met VIP interieur boeken. Je ziet dat de prijs voor 1-2 passagiers gelijk is, en ook van 3-6 passagiers. Je betaald de helikopter namelijk per vliegminuut, ongeacht hoeveel mensen er meegaan, aangezien er geen andere mensen bij instappen, dit is een prive rondvlucht.

Live weer op het vliegveld

METAR Vliegveld Hilversum

Waarom de bollenstreek?

De bollenstreek wordt zo genoemd omdat deze streek bekend staat door de tulpenbollen. Een andere benaming voor de bollenstreek is bollenvelden. De bloembollenteelt is in dit gebied ontstaan. Wat er precies wel of niet aan plaatsen hoort bij de precieze bollenstreek is afhankelijk van wie je het vraagt. Gelukkig maakt dat niet uit voor een helikoptervlucht bollenstreek. Alle plaatsen die je al dan niet zelf rekent tot de bollenstreek zul je tijdens de helikoptervlucht van boven kunnen zien. Maar uiteindelijk doe je het natuurlijk om de bloemen van de bollenstreek.

Bollenvelden vanuit de lucht

Het is daarom ook het leukst om een helikoptervlucht bollenstreek te doen in de lente of zomer. In ieder geval als de bloemenvelden vol in de bloei staan. Zo geniet je natuurlijk het meest van de uitzichten vanuit de helikopter. Vooral voor een helikoptervlucht bollenstreek is het juiste seizoen het leukst om de vlucht te boeken. Alle gekleurde bloemen in volle bloei is natuurlijk een uniek beeld, maar helemaal uniek vanuit de helikopter. Je vliegt natuurlijk ook over de Keukenhof.

Helikoptervlucht bollenstreek, leuk voor iedereen

Het maakt eigenlijk niet uit hoe oud of jong je bent. Een helikoptervlucht is voor iedereen leuk en hoe dan ook een unieke ervaring. Het is uiteraard bijzonder om bekende plekken die je van de grond kent van boven te zien, maar ook als je niet bekend bent met de plekken van de bollenstreek is een helikoptervlucht hier natuurlijk mooi. Vooral als de bloemen in de bollenstreek vol in bloei staan. Juist dan geniet iedereen extra van een helikoptervlucht bollenstreek. Ongeacht je leeftijd of waar je vandaan komt.

Sleutelhangaars