Helikoptervlucht Leiden

Helikoptervlucht Leiden

hilversum-ec130-rondvlucht
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Hilversum

Maak een helikoptervlucht Leiden voor 1-6 personen. In de buurt van Leiden bevindt zich geen commerciële helikopter voor rondvluchten. Vandaar dat de opstaplocatie vliegveld Hilversum is, om vanaf daar naar deze lokatie te vliegen met een mooie rondvlucht en omgeving, en weer terug.

    Overweeg dan een lokale vlucht vanaf Hilversum. De mooiste omgeving & beste beleving vanaf € 250,-

    Flexibel

    Planner kiest een tijd tussen 11:00-18:00


Helikoptervlucht Leiden

Leiden op een nieuwe manier beleven kun je doen met een helikoptervlucht Leiden. Je vliegt over je eigen stad. Ook als je niet in Leiden woont of er niet vandaan komt kan een helikoptervlucht Leiden ontzettend leuk zijn. Leiden heeft namelijk allerlei bijzondere huizen langs verschillende wateren staan. Dat vind je in niet veel steden in Nederland zo. Maar er zijn veel meer redenen om een helikoptervlucht Leiden te doen. Het maakt daarvoor overigens niet uit of je jong of oud bent – het is voor iedereen leuk.

Meer dan musea

In Leiden vlieg je dan over verschillende musea, wat weer een ander beeld geeft dan van de gebouwen als je in de stad loopt. Maar de bijzondere plekken om te bekijken tijdens je helikoptervlucht Leiden zijn natuurlijk niet de daken van gebouwen. Dat zijn juist de Burcht van Leiden of molen De Valk bijvoorbeeld. En natuurlijk is de hortus botanicus, de oude botanische tuin, uniek voor Leiden.

Sleutelhangaars

Wij vliegen o.a. voor:
orange arrow
Siemens
Albert Heijn
Rabobank
Holland Casino
Kans voor een kind
COOP
Make a wish
BNR Nieuwsradio
Wereldhavendagen Rotterdam