Helikoptervlucht Hilversum

Helikoptervlucht Hilversum

Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Mooiste omgeving, centraal gelegen
Item Vliegen kan 7 dagen in de week
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Hilversum

Helikoptervlucht Hilversum maken voor 1-6 personen vanaf vliegveld Hilversum? Dit kan 7 dagen in de week. Het is centraal gelegen, meest verkocht, voordeligst en flexibelst. Dit is een prive vlucht.

  Uitleg

  Klik op de afbeelding voor een vergroting.

  • Binnen de rode cirkel - 15 minuten vlucht
  • Binnen de blauwe cirkel - 30 minuten vlucht
  • Binnen de groene cirkel - 45 minuten vlucht
  • Binnen de zwarte cirkel - 6o minuten vlucht

  Amsterdam is een uitzondering. Oost-Amsterdam Skyline is 45 minuten. Of boven Amsterdam is 60 minuten. Dit i.v.m. Schiphol.

  Buiten de zwarte cirkel vliegen naar een plaats om daar een rondvlucht boven te doen en weer terug naar Hilversum? Dat kan ook, dan wordt het maatwerk. Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

  Uitleg 15 of 30 minuten voor 1 persoon

  Een 15 of 30 minuten vlucht kan alleen in het weekend. Wij vliegen alleen met 2 personen tegelijk. Er wordt daarom een 2e persoon bij jouw gezocht door ons. Binnen 24 uur ontvang hierover antwoord per e-mail.

  45 minuten of langer vliegen kan 7 dagen in de week en alleen als je voor 2 personen tegelijk kiest. 

  Uitleg 15 of 30 minuten

  Een 15 of 30 minuten vlucht kan alleen in het weekend. 45 minuten of langer kan 7 dagen in de week.

  Flexibel

  Planner kiest een tijd tussen 11:00-18:00


540,00

Rondvlucht Hilversum

voor 1-6 personen

Bij rondvluchten krijgen jullie allemaal een headset op voor onderlinge communicatie. De route kun je met de piloot overleggen. Tijdens de helikoptervlucht Hilversum en omgeving kun je gerust de piloot alles vragen over de werking van de helikopter, waar de instrumenten voor dienen, hoe hoog en snel jullie vliegen, etc. Klant is koning(in)! De piloten spreken zowel Nederlands als Engels.

Vluchtinformatie helikoptervlucht Hilversum

Geboekte vliegtijd is echte vliegtijd in de helikopter bij een helikoptervlucht Hilversum. Een veiligheidsbriefing vind altijd voor de vlucht plaats, en is gratis. Kies je een datum, dan heb je na de boeking contact met de planner voor een tijdstip wat past in de planning.

Deze vluchten vanaf Hilversum zijn privé vluchten, er zullen dus geen andere mensen bij instappen. Als je voor 1 persoon een helikoptervlucht zoekt, kan deze vlucht ook. Je boekt dan wel voor 2 personen. Het is dan aan jezelf of je 1 of 2 personen mee laat vliegen.

Als je met 5 of 6 personen bent, kun je de EC130 met VIP interieur boeken. Uiteraard kan dat ook voor 3 of 4 personen.

Live weer op het vliegveld

METAR Vliegveld Hilversum

Cadeau helikoptervlucht Hilversum

Wil je een helikoptervlucht Hilversum cadeau geven? Dit is uiteraard ook mogelijk, dit is zelfs de meest verkochte optie! Kies dan ‘Later in overleg’. Dan sturen wij na betaling, de voucher per e-mail toe. De gelukkige kan dan later zelf met ons contact opnemen om een datum en tijd af te spreken voor de rondvlucht.

Tijden & Informatie

Per rondvlucht kunnen maximaal 2 personen mee in de S300 helikopter en maximaal 6 personen in de EC120 helikopter. In de S300 helikopter zitten jullie allebei voorin naast de piloot, voor een perfect uitzicht.

1-2 personen | Schweizer S300 helikopter:
15 minuten  | Binnen rode cirkel
30 minuten | Binnen blauwe cirkel | Route overlegbaar | Utrecht bereikbaar
45 minuten | Binnen groene cirkel | Route overlegbaar | Skyline Oost-Amsterdam
60 minuten | Binnen zwarte cirkel | Route overlegbaar | Boven Amsterdam
75 minuten | Route overlegbaar met piloot
90 minuten | Route overlegbaar met piloot
120 minuten | Route overlegbaar met piloot

3-6 personen | EC130 VIP turbine helikopter:
40 minuten | Route overlegbaar met piloot | Skyline Oost-Amsterdam bereikbaar
60 minuten | Route overlegbaar met piloot | Geheel Amsterdam bereikbaar
75 minuten | Route overlegbaar met piloot
90 minuten | Route overlegbaar met piloot
120 minuten | Route overlegbaar met piloot

Kaart vliegtijden vliegveld Hilversum

Een helikoptervlucht Hilversum kan doorgaans alleen in de middag, 7 dagen in de week. Rondvluchten van 45 of 60 minuten kunnen ook in de ochtend vanaf 11:00. Als je voor ‘Ik ben flexibel’ kiest, kiest de planner een tijdstip wat past in de planning. Dit is vooral handig als je last minute wilt vliegen en een gaatje in de planning wil krijgen. Als je een tijdstip bij de bestelling aangeeft, kijkt de planner of dit past in de planning. Zo niet, stelt hij een andere tijd voor op die dag, in overleg.

Keuzehulp rondvlucht Hilversum

Meest verkochte optie is de 40-45 minuten rondvlucht, waarbij je de skyline van Amsterdam kunt zien, vanaf de oostkant. Als je boven Amsterdam wilt vliegen, kies dan voor de 60 minuten vlucht. In de 30 minuten vlucht kun je bijv. Utrecht van boven bekijken.

Annuleringsverzekering

Deze is optioneel bij te boeken. Deze kost meer naarmate je langer wilt vliegen.

De Top 10 redenen om voor 123Helikoptervluchten te kiezen:

 • Unieke ervaring
 • Echte vliegtijden
 • Tickets 1 jaar geldig
 • Elke dag bereikbaar
 • Geweldig als cadeau
 • Geen verborgen kosten
 • Veel beschikbare datums om te vliegen
 • Uiterst veilige helikopters
 • Professionele piloten die elke 6 maand opnieuw examen afleggen
 • Bij annulering slecht weer, wordt gratis een nieuwe datum en tijd geprikt

Loosdrechtse Plassen vanuit de lucht

Vanuit de helikopter kun je genieten van het adembenemende uitzicht op de Loosdrechtse plassen. Het heldere water glinstert in de zon en je kunt de boten zien varen terwijl ze genieten van de schoonheid van dit gebied.

Vestingstad Naarden van bovenaf

Een andere interessante plek om te bezoeken tijdens de rondvlucht is Naarden. Dit historische stadje is omringd door een prachtige vestingwal en is een van de best bewaarde vestingsteden in Europa. Van bovenaf kun je de stadsmuren en grachten zien die de stad beschermen tegen indringers.

Kasteel Muiderslot uit de lucht

Een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden die je vanuit de helikopter kunt zien tijdens een helikoptervlucht Hilversum, is het Muiderslot. Dit middeleeuwse kasteel is gebouwd in de 13e eeuw en ligt aan de monding van de Vecht. Het kasteel is omringd door water en je kunt van bovenaf zien hoe het kasteel eruit ziet vanuit verschillende hoeken.

De stad Utrecht vanuit een helikopter

Tijdens de rondvlucht kun je ook genieten van het prachtige uitzicht op Utrecht. De Domtoren, het symbool van de stad, is vanuit de lucht goed te zien. Daarnaast kun je de grachten van de stad zien die door het stadscentrum slingeren en je kunt ook het groene landschap rondom de stad bewonderen.

Het Gooi vanuit de lucht

Het Gooi is een ander gebied dat je vanuit de helikopter kunt bewonderen. Het Gooi is bekend vanwege zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en prachtige landgoederen. Het is een populair gebied om te wonen vanwege de rust en het groen. Vanuit de lucht zie je hoe het gebied eruitziet en kun je de prachtige huizen en landgoederen bewonderen.

Vinkeveense Plassen per helikopter

Als je vanuit de helikopter verder vliegt, zie je ook de Vinkeveense plassen. Dit is een gebied met veel meren en eilandjes. Het gebied is populair bij watersporters en vanuit de lucht kun je zien hoe de meren en eilandjes eruitzien en hoe ze zich verhouden tot het omliggende landschap.

Een helikoptervlucht Hilversum en omgeving is een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen. De prachtige bezienswaardigheden vanuit de lucht zijn werkelijk adembenemend en je zult je verbazen over de schoonheid van de regio vanuit een ander perspectief.

Professionele piloten

Onze helikoptervluchten worden uitgevoerd door ervaren piloten die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Tijdens de vlucht krijg je de kans om te genieten van het prachtige uitzicht terwijl de piloot je begeleidt en informatie geeft over de verschillende bezienswaardigheden die je vanuit de lucht ziet.

We bieden verschillende vluchtopties aan, afhankelijk van je voorkeur en budget. Zo kun je kiezen voor een korte vlucht boven Hilversum en omgeving, of een langere vlucht waarbij je naar andere gebieden vliegt, zoals Amsterdam of Utrecht.

Veilige helikopters

Onze helikopters zijn modern en goed onderhouden, waardoor je verzekerd bent van een comfortabele en veilige vlucht. Bovendien hebben we verschillende helikopters beschikbaar, afhankelijk van het aantal personen waarmee je wilt vliegen.

Helikoptervlucht Hilversum als cadeau

Een helikoptervlucht boven Hilversum is een geweldig cadeau voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag, huwelijksdag of jubileum. Het is ook een uitstekende keuze voor bedrijfsuitjes of teambuildingactiviteiten. We bieden verschillende arrangementen aan die kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van jou en je groep.

Kortom, een helikoptervlucht boven Hilversum en omgeving is een unieke en onvergetelijke ervaring die je niet mag missen. Vanuit de lucht kun je genieten van het prachtige uitzicht op verschillende bezienswaardigheden en gebieden in de regio. Boek vandaag nog een rondvlucht Hilversum en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring vanuit de lucht!

Sleutelhangaars