Helikoptervlucht Den Haag

Helikoptervlucht Den Haag

Helicopter opstaplocatie
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is minimaal 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Den Haag
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Den Haag

Of je nu woont in Den Haag of er op bezoek bent, je kunt een unieke ervaring rijker worden door een helikoptervlucht Den Haag te beleven. Daarbij vlieg je over de stad, maar zie je natuurlijk meer dan de stad alleen. Bij een helikoptervlucht Den Haag kun je bijvoorbeeld ook het bovenaanzicht van Scheveningen verwachten. Zo’n helikoptervlucht Den Haag is geschikt voor alle leeftijden.

Unieke spots van boven

Een helikoptervlucht Den Haag heeft bovendien een paar bijzondere bovenaanzichten die je in andere steden niet kunt vinden. Je kijkt bijvoorbeeld bovenop attractiepark Duinrell, maar vliegt ook over het Binnenhof. Dat soort bijzondere plekken vind je alleen in Den Haag allebei. Natuurlijk is het strand van Scheveningen ook een unieke locatie om te zien vanuit de helikopter. Die combinatie van drie totaal verschillende plekken heeft alleen Den Haag te bieden.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter