Helikoptervlucht Veenendaal

Helikoptervlucht Veenendaal

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Veenendaal
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Veenendaal

Woon je in Veenendaal of kom je hier vandaan? Misschien is een helikoptervlucht Veenendaal dan wel iets leuks voor jou. Of om cadeau te doen aan je geliefde, vriend, vriendin of familielid. Tijdens een helikoptervlucht Veenendaal vlieg je over de plaats, maar vlieg je natuurlijk ook over iets meer dan alleen Veenendaal. In de wijdere omgeving van Veenendaal is er nog meer te zien dan in de plaats alleen. Daarom is een helikoptervlucht Veenendaal leuk.

Wegen en natuur

Je ziet tijdens je helikoptervlucht Veenendaal een hoop dingen vanuit de lucht. Met name de straten en wegen zijn leuk om te herkennen vanuit de lucht. Maar daarnaast zijn er wat natuurgebieden die je kunt zien tijdens je vlucht. Bijvoorbeeld de Diddersgoed Natuurtuin, Kwintelooyen, Plantage Willem III en het Egelmeer. Ook de Elsterberg kan niet ontbreken in je uitzicht tijdens de helikoptervlucht Veenendaal.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter