Helikoptervlucht Amersfoort

Helikoptervlucht Amersfoort

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Amersfoort
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Amersfoort

Beleef Amersfoort vanuit de lucht met een helikoptervlucht. Je ontdekt de stad op nieuwe manieren. Zelfs als je altijd al in Amersfoort hebt gewoond, kun je nieuwe dingen ontdekken tijdens een helikoptervlucht Amersfoort. Zie de stad en de mensen van bovenaf in plaats van op ooghoogte. Wie weet zie je dingen die je nooit eerder opgevallen zijn. Een helikoptervlucht Amersfoort is hoe dan ook een unieke kans om de stad te beleven.

Hoogtepunten

Tijdens een helikoptervlucht Amersfoort vlieg je natuurlijk over de stad en zie je de wegen, steegjes en straatjes. Maar je ziet bijvoorbeeld ook Dierenpark Amersfoort van boven, inclusief de dieren. Zo heb je ze nooit eerder kunnen bekijken. Of wat dacht je van de Koppelpoort van boven? De hele stad en natuurlijk meer dan enkel de stad kun je zien tijdens jouw helikoptervlucht Amersfoort. Leuk voor jong en oud, toerist en bewoner.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter