Helikoptervlucht Utrecht

Helikoptervlucht Utrecht

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Utrecht
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Utrecht

Ontdek de stad Utrecht vanuit een ander perspectief met een helikoptervlucht Utrecht. Je vliegt tijdens een helikoptervlucht Utrecht over alle hoogtepunten van de stad. Met name de Domtoren is een echt hoogtepunt. Maar je kijkt ook over de Oude gracht en alle straten en stegen die Utrecht rijk is. Als bewoner, ex-bewoner en bezoeker van de stad is een helikoptervlucht Utrecht leuk om te doen. Er is gelukkig ook in en rond de stad Utrecht meer te zien dan alleen de grachten en de Dom.

Slot Zuylen en de heuvelrug

Bijvoorbeeld vlieg je met de helikoptervlucht Utrecht over Slot Zuylen. Ook het Centraal Museum kun je tijdens de vlucht van boven eens bekijken. Weer een andere hoek om de stad te ontdekken. In de wijdere omgeving van de stad Utrecht vlieg je ook nog over Kasteel de Haar en natuurlijk de Utrechtse heuvelrug. Genoeg om naar te kijken dus tijdens je helikoptervlucht Utrecht.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter