Oss

€129,00


Vlucht type: Specifieke datum
Max. aantal personen: 360
Locatie: Oss
Waardering:

15 minuten €129,00 p.p. Personen:
30 minuten €258,00 p.p. Personen:

Vluchtbeschrijving

Ervaar uw woonomgeving van bovenaf, door middel van de meest bijzondere manier van vliegen: Een helikoptervlucht boven Oss en omgeving!

Rondvlucht Oss en regio is mogelijk op:
zaterdag 9 maart 2019 - ochtend
zaterdag 8 juni 2019 - middag
zaterdag 7 september 2019 - ochtend
zaterdag 30 november 2019 - middag

Wilt u liever een andere datum vliegen? Dat kan! Kijk daarvoor bij onze vluchten vanaf vliegveld Hilversum, vliegveld Lelystad, Emmen of Zierikzee: beschikbaarheid 7 dagen in de week.

De Top 10 redenen om voor 123Helikoptervluchten.nl te kiezen:

Unieke ervaring
Echte vliegtijden
✅ Tickets 1 jaar geldig
Elke dag bereikbaar
✅ Geweldig als cadeau
Geen verborgen kosten
✅ Bij annulering slecht weer, wordt uw ticket gratis weer actief
Luxe EC120 turbine helikopter (4 passagiers per vlucht)
Hulp aanwezig voor in- en uitstappen (bijvoorbeeld vanuit de rolstoel en/of medische apparatuur)
✅ Optioneel bij te boeken: annuleringsverzekering (zonder opgaaf van reden, tot 24 uur van te voren kunnen annuleren)

MEER INFORMATIE:

Wij verkopen vliegtijden. Dus 15 of 30 minuten, is vliegtijd. Een instructie of veiligheidsbriefing vind vooraf plaats. Bij een 15 minuten vlucht, vliegt u 14 minuten, en bij een 30 minuten vlucht, vliegt u 29 minuten. 1 minuut totaal is voor het in- en uitstappen.

Na betaling krijgt u de incheckcode(s) gestuurd. Hiermee kunt u online al inchecken op uw gewenste datum en opstapplaats, dus geen lange wachttijden op de dag zelf. Als het weer te slecht is, en de piloot cancelt de vlucht, worden u codes weer actief en kunt u gratis opnieuw voor een datum/locatie inchecken.

Een annuleringsverzekering is per 15 minuten ticket bij te boeken. Een annuleringsverzekering houdt in dat u na het inchecken tot 24 uur voor de vliegdatum kunt annuleren, zonder opgaaf van reden, handig toch? Boekt u bijvoorbeeld een 1x 30 minuten vlucht? Als u daarbij een annuleringsverzekering wilt, moet u dus voor '2x annuleringsverzekering' kiezen.

De gehele vluchtplanning wordt de dinsdag voor de geplande vliegdatum gemaakt, 4 dagen van te voren. De uiteindelijke vliegtijd krijgt u daarbij te horen van de afdeling planning, alsmede ook de precieze adresgegevens voor de locatie.

Uiteraard kunt u deze vlucht ook cadeau geven. De gelukkige kan achteraf nog zelf een opstaplocatie en datum kiezen bij het inchecken. U kiest dan nu al wel een datum, maar die is niet definitief. Dit gebeurd pas bij het online inchecken en kan de persoon dus zelf invullen.

Er wordt gevlogen met een EC120 helikopter. Deze biedt ruim plaats aan maximaal 4 passagiers. Iedereen krijgt een headset op voor onderlinge communicatie. Eventuele verwarming is aanwezig in de helikopter, voor comfortabel vliegen. Vergeet uw (video)camera niet, dit is toegestaan.

Heeft u een bestelling geplaatst maar na 24 uur nog niets ontvangen? Soms worden onze bevestigingen en/of tickets in de ongewenste post map geplaatst, even checken!

Vragen? Staat vrij! Vraag vrijblijvend voor meer informatie als iets niet duidelijk is. Dit kan per telefoon, chat, contactformulier of email. Alles voor een goed contact, u blij, wij blij!

Oss - Helikoptervlucht provincie Noord-Brabant

DutchEnglishGerman
WhatsApp chat