Formule 1 – Zandvoort per helikopter

Formule 1 – Zandvoort per helikopter

Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Vlieg in stijl als VIP
Item Vermijdt files en bespaar tijd
Item De meest luxe manier van transport naar F1
Item Je ontvangt direct een btw factuur in de mail
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Amsterdam Heliport

Vlieg in stijl als VIP naar de Formule 1 in Zandvoort per helikopter. Je vliegt vanaf Amsterdam, en wordt afgezet bij het racecircuit van Zandvoort. Boek nu snel je seats in een gedeelde, luxe helikopter. In de ochtend vlieg je heen, in de avond weer terug.

  Prijzen zijn p.p. voor een retour, incl. btw. Bij afrekenen ontvang je direct je btw factuur in de mail

  Deze race voor 2022 is voorbij. Je kunt hier je gegevens achterlaten voor de planning van 2023. Wie zijn gegevens achterlaat, zal direct op de hoogte gebracht worden per mail zodra de prijzen voor 2023 bekend zijn, en de mogelijkheid start om helikopter zitplaatsen te bemachtigen. 


2.590,00

Formule 1 in Zandvoort

voor 1-12 personen

Per helikopter naar Formule 1 in Zandvoort

Nu de Formule 1 weer terug is op Zandvoort genieten de fans in Nederland daar met volle teugen van. Wil je jouw bezoek aan de race een bijzonder tintje geven dan boek je een helikoptervlucht naar het circuit. Ideaal als je een belangrijke zakenrelatie wilt verrassen met een bijzondere dag of als je gewoon met vrienden bent en er iets speciaals van wilt maken. Je voelt je echt een VIP en dat mag ook, want je wordt met alle egards behandeld.

Comfortabel naar de F1 race op circuit Zandvoort

Heb je kaarten voor de F1 Grand Prix op circuit Zandvoort? Dan verheug je vast en zeker op de race. Maar voordat je ter plaatse bent moet er nog wel wat worden geregeld. Het openbaar vervoer is een optie maar op dat idee komen vast meer bezoekers. De kans is groot dat er ook in de eerste klas geen stoel meer vrij is. Wil je de ergernis en stress besparen dan boek je een Helikoptervlucht naar de Formule 1 op Zandvoort voor jou zelf of voor jouw gezelschap.

Altijd op tijd aanwezig op het circuit

De helikoptervlucht naar de Formule 1 op circuit Zandvoort vertrekt ’s morgens om ongeveer 11:00u vanaf de Amsterdam Heliport. Je bent dus ruim op tijd op het circuit aanwezig om jouw plaatsen te zoeken. De race wordt ’s middags verreden, voorafgaand aan de Formule 1 Grand Prix is er de Formule 2 met aanstormend talent dat vaak doorschuift naar de Formule 1. Je kunt dan zeggen dat je deze beloftes voor de toekomst al heeft zien rijden. Na afloop van de race word je uiteraard ook weer in stijl en dus per helikopter teruggebracht naar de Heliport in Amsterdam.

Maximaal 12 plaatsen in de helikopter

In de helikopter is plaats voor 12 personen. Je hoeft niet alle stoelen te boeken, dat kunnen er ook 2 of 4 zijn of een ander aantal. Door tijdig te reserveren weet je zeker dat er plaats voor jou is. Een helikoptervlucht is een unieke ervaring zeker als je dit voor het eerst meemaakt. Ook voor een zakenrelatie uit het buitenland is het een unieke kans om Nederland van boven te bekijken en ook het circuit op Zandvoort vanuit de lucht te aanschouwen, uniek gelegen in de duinen aan de Noordzeekust.

Boek jouw helikoptervlucht naar de Formule 1 van Zandvoort

Lijkt het je wel wat, in stijl arriveren bij de Formule 1 Grand Prix van Nederland? Boek dan een helikoptervlucht naar de Formule 1 in Zandvoort. Als je fan bent van de GP in België dan is het goed te weten dat het ook mogelijk is om voor de Formule 1 wedstrijd op het circuit van Spa-Francorchamps een helikoptervlucht vanuit Nederland, vliegveld Kempen (Noord-Brabant), te boeken. Je kunt als je interesse hebt voor een helikoptervlucht naar de Grand Prix van België kijken op deze pagina.

Tijden & Informatie

In de ochtend heen, in de avond weer terug. Schatting rond 11:00 en 18:00. Precieze vliegtijden worden later naar alle boekingen gemaild wanneer de vliegplanning rond is. De piloten spreken zowel Nederlands als Engels.

De Top 10 redenen om voor 123Helikoptervluchten te kiezen:

 • Unieke ervaring
 • Echte vliegtijden
 • Tickets 1 jaar geldig
 • Elke dag bereikbaar
 • Geweldig als cadeau
 • Geen verborgen kosten
 • Veel beschikbare datums om te vliegen
 • Uiterst veilige helikopters
 • Professionele piloten die elke 6 maand opnieuw examen afleggen
 • Bij annulering slecht weer, wordt gratis een nieuwe datum en tijd geprikt

Wij vliegen o.a. voor:
orange arrow
COOP
Make a wish
Albert Heijn
Kans voor een kind
Wereldhavendagen Rotterdam
Rabobank
BNR Nieuwsradio
Siemens
Holland Casino