Helikoptervlucht Eindhoven

Helikoptervlucht Eindhoven

Helicopter opstaplocatie
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is minimaal 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Eindhoven

Op zoek naar helikoptervlucht boven Eindhoven en omgeving? Dit kan voor 1, 2, 3 of 4 personen met een 15 of 30 minuten rondvlucht.

  verplicht bij 1 persoon - 15 minuten, wegens marge

  Er wordt gevlogen met het type helikopter op de foto. Per vlucht van 15 of 30 minuten gaan 4 personen mee. Meer dan 4 personen? Dan vliegen jullie achter elkaar.

  Bij de aankoop van een 30 minuten ticket of meerdere tickets kan het zijn dat je een tussenlanding maakt waarbij medepassagiers in- en uitstappen. 

  15 minuten tickets zijn uitverkocht. Alleen 30 minuten tickets zijn nog beschikbaar. 

  Scroll naar beneden en klik op 'Toon meer', voor beschikbare datums voor deze locatie. Dit zijn vaste datums.

  Geef je deze ticket cadeau? Dan kan de gelukkige bij het inchecken kiezen voor een andere datum en/of locatie, flexibel! Bij aankoop is de ticket 1 jaar geldig. December 2022 worden de nieuwe datums bekend gemaakt voor 2023. 


Helikoptervlucht Eindhoven

Ontdek Eindhoven opnieuw, maar dan vanuit de lucht. Dat kan met een helikoptervlucht Eindhoven. Je ziet de stad van boven. Dat is weer wat anders dan vanaf de grond. Een unieke ervaring die niemand je meer af kan nemen. Tijdens een helikoptervlucht Eindhoven vlieg je vooral over de stad, maar ook de wijdere omgeving kun je natuurlijk zien vanuit de helikopter. Hoe dan ook een bijzondere ervaring voor mensen van alle leeftijden. Ga jij voor een helikoptervlucht Eindhoven?

Beschikbaarheid rondvlucht Eindhoven

zaterdag 10 september 2022 – OCHTEND

Hoogtepunten helikopter rondvlucht Eindhoven

Tijdens je helikoptervlucht zie je natuurlijk de straten en wegen van Eindhoven. Maar die kun je ook in andere steden bewonderen. Alleen in Eindhoven zie je de bovenaanzichten van het Van Abbemuseum en het Philips museum, maar ook de sint Catharinakerk. In de wijdere omgeving kun je bovendien meerdere dierentuinen van boven bekijken. Dat zul je ergens anders niet zo snel meemaken. Boek nu jouw helikopter rondvlucht Eindhoven.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter