Helikoptervlucht Eindhoven

Helikoptervlucht Eindhoven

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Eindhoven
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Eindhoven

Ontdek Eindhoven opnieuw, maar dan vanuit de lucht. Dat kan met een helikoptervlucht Eindhoven. Je ziet de stad van boven. Dat is weer wat anders dan vanaf de grond. Een unieke ervaring die niemand je meer af kan nemen. Tijdens een helikoptervlucht Eindhoven vlieg je vooral over de stad, maar ook de wijdere omgeving kun je natuurlijk zien vanuit de helikopter. Hoe dan ook een bijzondere ervaring voor mensen van alle leeftijden. Ga jij voor een helikoptervlucht Eindhoven?

Hoogtepunten van Eindhoven

Tijdens je helikoptervlucht zie je natuurlijk de straten en wegen van Eindhoven. Maar die kun je ook in andere steden bewonderen. Alleen in Eindhoven zie je de bovenaanzichten van het Van Abbemuseum en het Philips museum, maar ook de sint Catharinakerk. In de wijdere omgeving kun je bovendien meerdere dierentuinen van boven bekijken. Dat zul je ergens anders niet zo snel meemaken.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter