Evenementen

Evenementen

Airtaxi is calling

Wil je een helikopter transfer reserveren om je in stijl naar een evenement te laten vervoeren? Wil je een bedrijfuitje organiseren waarbij een dropping met een helikopter plaats vind? Wil je eens achter de stuurknuppel plaatsnemen om te ervaren hoe het is om een helikopter te vliegen, uiteraard onder deskundige begeleiding van een ervaren instructeur?

De sky is niet de limit.

Formule 1 per helikopter

Vlieg in stijl als VIP naar een Fomule 1 race per helikopter.

Zandvoort

Je vliegt vanaf Amsterdam, en wordt afgezet bij het racecircuit van Zandvoort. Boek nu snel je seats in een gedeelde, luxe helikopter. In de ochtend vlieg je heen, in de avond weer terug.

Vanaf
Spa Francorchamps

Je vliegt vanaf Budel Airport of Theux Airport, en wordt afgezet bij het racecircuit van Spa. Boek nu snel je seats in een gedeelde, luxe helikopter. In de ochtend heen, in de avond terug.

Vanaf

Eigen event organiseren

Stel je wilt een eigen event organiseren, dan is het goed mogelijk om daarbij rondvluchten te verkopen. Hierin zijn verschillende mogelijkheden, wij denken graag met je mee.

Bijvoorbeeld is het mogelijk om een bepaald aantal rondvluchten in te kopen, waarbij wij dan de mensen rondvliegen. Dit kunnen vluchten zijn van 6, 10, 12 of 15 minuten per keer, waarbij er 4 passagiers mee kunnen.

Hierin kunnen wij ook alles uit handen nemen, neem contact op om de mogelijkheiden door te spreken:

Event organiseren
Wij vliegen o.a. voor:
orange arrow
Holland Casino
COOP
Albert Heijn
Wereldhavendagen Rotterdam
Kans voor een kind
BNR Nieuwsradio
Siemens
Rabobank
Make a wish

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter