Helikoptervlucht Ede-Wageningen

Helikoptervlucht Ede-Wageningen

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Ede-Wageningen
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Ede-Wageningen

Tijdens een helikoptervlucht Ede-Wageningen zijn er talloze dingen te zijn. Beide plaatsen zijn natuurlijk interessant om een keer van bovenaf te bekijken. Ze liggen dichtbij elkaar, maar niet direct naast elkaar. Dat betekent dat er tussen Ede en Wageningen tijdens een helikoptervlucht Ede-Wageningen meer dan genoeg te zien is. In Wageningen zie je bijvoorbeeld Belmonte Arboretum van boven, en in Ede het Hoekelumse bos. Tussen de plaatsen in zie je het Kasteel Grunsfoort.

Meer omgeving

Je helikoptervlucht Ede-Wageningen brengt je langs veel meer mooie plaatsen om van bovenaf te bekijken. Het Renkums Beekdal is daar een voorbeeld van. Bovendien liggen Ede en Wageningen ook in de buurt van de Veluwe. Dat zie je dus ook tijdens je helikoptervlucht Ede-Wageningen. Deze helikoptervlucht is dan ook een veelzijdige ervaring en bovendien geschikt voor alle leeftijden. Genoeg redenen om een helikoptervlucht Ede-Wageningen te overwegen.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter