Helikoptervlucht Doetinchem

Helikoptervlucht Doetinchem

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Doetinchem
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Doetinchem

Het is misschien niet de grootste plaats, maar met een helikoptervlucht Doetinchem kun je toch allerlei dingen zien die je nooit eerder van boven zag. Als je bent opgegroeid of woont in Doetinchem is zo’n helikoptervlucht natuurlijk leuk. Je ziet de bekende plaatsen en routes, maar dan van bovenaf. Een unieke ervaring. Maar dat gaat evengoed op voor toeristen. Voeg wat toe aan je dagje uit of weekendje weg met een helikoptervlucht Doetinchem.

Meer dan alleen Doetinchem

Wanneer je boven Doetinchem vliegt kun je de straten herkennen waar je gelopen of gefietst hebt, maar er is natuurlijk meer te zien. Je herkent misschien jouw dak of de daken van je buren, maar je kijkt ook nog bovenop Kasteel de Kelder. In het ruimere gebied vlieg je daarnaast tijdens je helikoptervlucht Doetinchem over de Oude IJssel en Landgoed Slangenburg. Genoeg om te bekijken dus.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter