Helikoptervlucht Apeldoorn

Helikoptervlucht Apeldoorn

Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Minimale leeftijd 4 jaar
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Harskamp

Maak een helikoptervlucht vanaf prive heliport Harskamp naar Apeldoorn. Dit kan voor 3, 4 of 5 personen. Na de rondvlucht vliegen jullie weer terug naar de heliport.

  Uitleg

  Klik op de afbeelding voor een vergroting.

  • Binnen de rode cirkel - 15 minuten vlucht
  • Binnen de blauwe cirkel - 30 minuten vlucht
  • Binnen de groene cirkel - 45 minuten vlucht
  • Binnen de zwarte cirkel - 6o minuten vlucht

  Amsterdam is een uitzondering. Oost-Amsterdam Skyline is 45 minuten. Of boven Amsterdam is 60 minuten. Dit i.v.m. Schiphol.

  Buiten de zwarte cirkel vliegen naar een plaats om daar een rondvlucht boven te doen en weer terug naar Hilversum? Dat kan ook, dan wordt het maatwerk. Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

  Flexibel

  Planner kiest een tijd tussen 10:00-16:00


Helikoptervlucht Apeldoorn

Een bijzondere ervaring is ongetwijfeld een helikoptervlucht Apeldoorn. Je ziet tijdens je helikoptervlucht Apeldoorn allerlei locaties die je anders nooit van bovenaf zou zien. Een heel andere manier om de stad te bekijken dus. Tijdens een helikoptervlucht Apeldoorn zie je bijvoorbeeld de tuinen van Paleis ’t Loo en de Apenheul van bovenaf. De natuurgebieden van de nabije Veluwe kunnen hierbij ook niet ontbreken. Evenals het bovenaanzicht van Kasteel Crannenburch. Zo’n helikoptervlucht heeft dus heel wat te bieden.

Voor wie?

Een helikoptervlucht Apeldoorn kan voor iedereen een mooie ervaring zijn. Daarbij maakt leeftijd niet uit. Als bewoner van Apeldoorn of als iemand die daar is opgegroeid is het misschien wel bijzonder om je eigen stad op een andere manier te bekijken. Maar voor mensen die niet bekend zijn met Apeldoorn is er tijdens de helikoptervlucht ook meer dan genoeg leuks te zien. Het is dus een mooie ervaring voor iedereen.

Sleutelhangaars

Wij vliegen o.a. voor:
orange arrow
COOP
Holland Casino
Make a wish
Albert Heijn
Kans voor een kind
Siemens
Rabobank
Wereldhavendagen Rotterdam
BNR Nieuwsradio