Helikoptervlucht Apeldoorn

Helikoptervlucht Apeldoorn

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Apeldoorn
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Apeldoorn

Een bijzondere ervaring is ongetwijfeld een helikoptervlucht Apeldoorn. Je ziet tijdens je helikoptervlucht Apeldoorn allerlei locaties die je anders nooit van bovenaf zou zien. Een heel andere manier om de stad te bekijken dus. Tijdens een helikoptervlucht Apeldoorn zie je bijvoorbeeld de tuinen van Paleis ’t Loo en de Apenheul van bovenaf. De natuurgebieden van de nabije Veluwe kunnen hierbij ook niet ontbreken. Evenals het bovenaanzicht van Kasteel Crannenburch. Zo’n helikoptervlucht heeft dus heel wat te bieden.

Voor wie?

Een helikoptervlucht Apeldoorn kan voor iedereen een mooie ervaring zijn. Daarbij maakt leeftijd niet uit. Als bewoner van Apeldoorn of als iemand die daar is opgegroeid is het misschien wel bijzonder om je eigen stad op een andere manier te bekijken. Maar voor mensen die niet bekend zijn met Apeldoorn is er tijdens de helikoptervlucht ook meer dan genoeg leuks te zien. Het is dus een mooie ervaring voor iedereen.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter