Helikoptervlucht Grand Canyon

Helikoptervlucht Grand Canyon

Item Deze tours worden dagelijks gevlogen
Item Boek alvast voor je vertrek voor zekerheid
Item De beste helikopter tours over de Grand Canyon
Item Boeken kan al vanaf 1 persoon

Boek jouw helikoptervlucht Grand Canyon al voor vertrek voor zekerheid van plaats en bespaar tijd op jouw vakantie. Bekijk snel de opties en boek veilig online!

  • Zekerheid
  • Bespaar tijd
  • Betrouwbare partner – Papillon
  • Ook te starten vanaf Las Vegas

Helikoptervlucht Grand Canyon

Een unieke ervaring

De Grand Canyon is een zeer diepe kloof, gelegen in de staat Arizona in de Verenigde Staten. Tijdens een helikoptervlucht boven de Grand Canyon kun je deze unieke plek op een geheel andere wijze bekijken dan wanneer je met beide benen op de grond staat. De Grand Canyon is ontstaan doordat het water van de rivier de Colorado het gesteente gedurende miljoenen jaren heeft weggeslepen. De Grand Canyon is op de breedste plekken zo’n 29 kilometer breed, op andere plaatsen is de breedte zo’n 15 kilometer. Dankzij de lage luchtvochtigheid in de streek waar de Canyon ligt is de overkant vanaf elk punt te zien ondanks de soms flinke afstand. De lengte van de Grand Canyon bedraagt ongeveer 435 kilometer.

Een excursie naar de grootste canyon van de VS

Wanneer je Arizona bezoekt dan mag een bezoek aan de Gran Cañón, zoals de oorspronkelijke naam van de Grand Canyon luidt, eigenlijk niet ontbreken. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Je kunt er met eigen vervoer naartoe rijden of een bus excursie boeken. Maar wil je genieten van echt spectaculaire beelden vanuit de lucht dan is een helikoptervlucht boven de Grand Canyon natuurlijk de beste manier.

North Rim en South Rim

Bij een bezoek per auto aan de Grand Canyon moet je een keuze maken tussen de North Rim en de South Rim. Beide van de 600 meter diepe kloof hebben mooie uitzichtpunten, de beste zijn te vinden aan de South Rim. Je kunt zelfs afdalen in de canyon, maar dit vraagt veel van je conditie. De temperatuur loopt snel op naarmate je dieper in de kloof komt. Als je geniet van een helikoptervlucht boven de Grand Canyon dan heb je daar uiteraard geen last van. De vluchten worden uitgevoerd vanaf een platform in het Grand Canyon National Park. Uiteraard ontvang je bij boeking uitgebreide informatie zoals vertrektijd en de duur van de vlucht. Er worden helikoptervluchten over en ook door de Grand Canyon uitgevoerd. Ook als je in Las Vegas verblijft kun je een vlucht per helikopter boven de Grand Canyon boeken, het vervoer wordt verzorgd vanaf jouw hotel of je kiest voor eigen vervoer.

Een helikoptervlucht Grand Canyon, een unieke ervaring

Als je jouw verblijf in Arizona wat extra glans wilt geven dan is een helikoptervlucht boven de Grand Canyon zeker het overwegen waard. De vluchten worden in principe het hele jaar door uitgevoerd, maar informeer voordat je jouw verblijf boekt naar de mogelijkheden om teleurstelling te voorkomen. Door al in Nederland jouw boeking voor de vlucht te regelen ben je verzekerd van een stoel en kun je je verheugen op een ervaring die je niet snel zult vergeten en die jouw verblijf in dit deel van de VS extra glans geeft. Boek nu jouw helikoptervlucht Grand Canyon.