Helikopter tours

Helikopter tours

Over de grens

Wil je een bepaalde locatie wel eens van bovenaf bekijken? Boek dan een tour per helikopter. Dat kan in Nederland, als je bijvoorbeeld jouw woonplaats eens vanuit de lucht wilt bekijken. Maar het is ook mogelijk om tijdens een verblijf in het buitenland een helikoptervlucht te boeken. Steden of natuurgebieden zien er vanuit de lucht spectaculair uit en je kunt prachtige foto’s maken die niemand anders heeft. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

"Vliegen is een passie waarvan we de grenzen nooit kennen."

Gave helikopter locaties

Genieten is een gave 😉

Grand Canyon
wordt dagelijks gevlogen

Een van de gave locaties welke je met een helikopter tour kunt bezoeken is bijvoorbeeld de Grand Canyon. Tijdens deze helikopter tour vlieg je over de gaafste stukken van deze grote kloof.

Flight time Vanaf 25 min
Location pointer Grand Canyon Airport
Vanaf

Verras vrienden of zakenrelaties met een helikopter tour

Wil je jouw stedentrip met jouw gezin of een uitstapje met vrienden extra glans geven? Boek dan een helikoptervlucht. Dat kan gewoon vanuit Nederland. Ruim voor jouw vertrek heb je de bevestiging van de vlucht al ontvangen. Uiteraard wordt er alleen gevlogen als de weersomstandigheden dit toelaten, veiligheid staat altijd op nummer 1. Je vliegt met een ervaren piloot en krijgt voldoende gelegenheid om de locatie van alle kanten te bekijken.

Spectaculaire rondvluchten op de mooiste locaties

Wil je jouw bezoek aan bijvoorbeeld New York of The Grand Canyon in de VS extra glans geven? Dan boek je een helikoptervlucht. Bekijk New York eens van een heel andere kant dan vanaf de grond. Je ziet het Statue of Liberty en de locatie van de Twin Towers die op 11 september 2001 werden verwoest door de geruchtmakende aanslagen. Nu is op deze plaats een gedenkmonument met twee felle schijnwerpers gebouwd. Ook een bezoek aan de Grand Canyon in Arizona behoort tot de mogelijkheden. Tijdens jouw vlucht zie je zowel de North Rim als de South Rim met adembenemend uitzicht op de honderden meters diepe Canyon. Het is zelfs mogelijk om door de Grand Canyon te vliegen.

Boek een helikopter tour

Hierboven vind je een compleet overzicht van de mogelijkheden voor een tour per helikopter. Of je nu Nederland van bovenaf wilt bekijken of een vlucht zoekt op een locatie in het buitenland. Je kunt ook informeren naar vluchten op maat als de locatie van jouw keuze niet op de website staat. Het is tevens mogelijk om aanvullend vervoer van en naar de luchthaven te reserveren.

Wij vliegen o.a. voor:
orange arrow
BNR Nieuwsradio
Albert Heijn
Wereldhavendagen Rotterdam
Siemens
Rabobank
Holland Casino
Kans voor een kind
COOP
Make a wish