Helikoptervlucht Amsterdam

Helikoptervlucht Amsterdam

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Amsterdam
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Amsterdam

Amsterdam maar dan anders? Ga voor een helikoptervlucht Amsterdam. Je ziet alles van de stad, maar dan van bovenaf. Of je nu bewoner bent of toerist, Nederlander of internationale toerist. Het is altijd bijzonder om een grote stad als Amsterdam van bovenaf te zien. Natuurlijk zie je tijdens de helikoptervlucht Amsterdam behalve de stad zelf ook iets van de omgeving daar omheen. Het is in ieder geval heel bijzonder om de stegen, straten en grachten van bovenaf te kunnen bewonderen.

Het vondelpark vanuit de lucht

Maar een helikoptervlucht Amsterdam laat je meer zien dan de straten en grachten van onze hoofdstad. Het Vondelpark kun je bijvoorbeeld ook vanuit de helikopter goed bewonderen. En de daken van de gebouwen en oude herenhuizen. Al met al is een helikoptervlucht Amsterdam dus een bijzondere ervaring. Voor iedereen, van jong tot oud en bewoner tot toerist.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter