Helikoptervlucht Amsterdam

Helikoptervlucht Amsterdam

Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Minimale leeftijd 4 jaar
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Hilversum

Helikopter vliegen boven of in de buurt van Amsterdam voor 1-6 personen? Dit kan 7 dagen in de week. Opstaplocatie is vliegveld Hilversum. Het is centraal gelegen, meest voordelig en flexibel.

  Flexibel

  Planner kiest een tijd tussen 11:00-18:00


Helikoptervlucht Amsterdam

voor 1-6 personen

Bij rondvluchten krijgen jullie allemaal een headset op voor onderlinge communicatie. De route kun je met de piloot overleggen. Tijdens de helikoptervlucht Amsterdam en omgeving kun je gerust de piloot alles vragen over de werking van de helikopter, waar de instrumenten voor dienen, hoe hoog en snel jullie vliegen, etc. Klant is koning(in)! De piloten spreken allemaal Nederlands en Engels.

Vluchtinformatie 

Geboekte vliegtijd is echte vliegtijd in de helikopter. Een veiligheidsbriefing vind altijd voor de vlucht plaats, en is gratis. Kies je een datum, dan heb je na de boeking contact met de planner voor een tijdstip wat past in de planning.

Deze vluchten voor Amsterdam zijn prive vluchten, er zullen dus geen andere mensen bij instappen. Als je voor 1 persoon een helikoptervlucht zoekt, kan deze vlucht ook. Je boekt dan wel voor 2 personen. Het is dan aan jezelf of je 1 of 2 personen mee laat vliegen.

Live weer op het vliegveld

METAR Vliegveld Hilversum

Cadeau helikoptervlucht Amsterdam

Wil je een helikoptervlucht Amsterdam cadeau geven? Dit is uiteraard ook mogelijk, dit is zelfs de meest verkochte optie! Kies dan ‘Later in overleg’. Dan sturen wij na betaling, de voucher per e-mail toe. De gelukkige kan dan later zelf met ons contact opnemen om een datum en tijd af te spreken.

Tijden & Informatie

Per vlucht kunnen maximaal 2 personen mee. In deze helikopter zitten jullie allebei voorin naast de piloot, voor een perfect uitzicht.

2 personen | Schweizer S300 helikopter:
45 minuten | Route overlegbaar met piloot | Skyline Oost-Amsterdam
60 minuten | Route overlegbaar met piloot | Boven Amsterdam

Er wordt opgestegen en geland vanaf vliegveld Hilversum en kan doorgaans alleen in de middag, 7 dagen in de week. Op verzoek kan het ook vanaf 11:00. Als je voor ‘Ik ben flexibel’ kiest, kiest de planner een tijdstip wat past in de planning. Dit is vooral handig als je last minute wilt vliegen en een gaatje in de planning wil krijgen. Als je een tijdstip bij de bestelling aangeeft, kijkt de planner of dit past in de planning. Zo niet, stelt hij een andere tijd voor op die dag, in overleg.

Keuzehulp

Meest verkochte optie is de 45 minuten vlucht, waarbij je de skyline van Amsterdam kunt zien, vanaf de oostkant. Als je boven Amsterdam wilt vliegen, kies dan voor de 60 minuten vlucht.

Annuleringsverzekering

Deze is optioneel bij te boeken. Deze kost meer naarmate je langer wilt vliegen.

De Top 10 redenen om voor 123Helikoptervluchten te kiezen:

 • Unieke ervaring
 • Echte vliegtijden
 • Tickets 1 jaar geldig
 • Elke dag bereikbaar
 • Geweldig als cadeau
 • Geen verborgen kosten
 • Veel beschikbare datums om te vliegen
 • Uiterst veilige helikopters
 • Professionele piloten die elke 6 maand opnieuw examen afleggen
 • Bij annulering slecht weer, wordt gratis een nieuwe datum en tijd geprikt

Helikoptervlucht Amsterdam

Amsterdam maar dan anders? Ga voor een helikoptervlucht Amsterdam. Je ziet alles van de stad, maar dan van bovenaf. Of je nu bewoner bent of toerist, Nederlander of internationale toerist. Het is altijd bijzonder om een grote stad als Amsterdam van bovenaf te zien. Natuurlijk zie je tijdens de helikoptervlucht Amsterdam behalve de stad zelf ook iets van de omgeving daar omheen. Het is in ieder geval heel bijzonder om de stegen, straten en grachten van bovenaf te kunnen bewonderen.

Het vondelpark vanuit de lucht

Maar een helikoptervlucht Amsterdam laat je meer zien dan de straten en grachten van onze hoofdstad. Het Vondelpark kun je bijvoorbeeld ook vanuit de helikopter goed bewonderen. En de daken van de gebouwen en oude herenhuizen. Al met al is een helikoptervlucht Amsterdam dus een bijzondere ervaring. Voor iedereen, van jong tot oud en bewoner tot toerist.

Amsterdam van bovenaf

Bekijk Amsterdam van bovenaf vanuit een helikopter en ervaar de stad op een unieke manier. Vanaf de lucht zie je de stad in haar volle glory, met haar historische gebouwen, prachtige grachten en levendige straten. Er is niets zo indrukwekkend als Amsterdam vanuit de lucht te zien, dus waar wacht je nog op? Boek nu je vlucht en beleef een onvergetelijke ervaring!

Sleutelhangaars