Helikoptervlucht Zaandam

Helikoptervlucht Zaandam

Helicopter opstaplocatie
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is minimaal 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Zaandam
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Zaandam

Dat Zaandam een unieke stad is om te bezoeken is vast geen geheim voor je. Maar je kunt nog meer uit die ervaring halen door een helikoptervlucht Zaandam te doen. Of je de stad nu al kent vanaf de grond of niet maakt eigenlijk niet uit. Het is voor zowel bewoners als toeristen leuk om een helikoptervlucht Zaandam te doen en het maakt ook niet uit hoe oud je bent. Als je maar geen hoogtevrees hebt.

Molens en Zaanse huisjes

Tijdens een helikoptervlucht Zaandam zie je natuurlijk de Zaanse huisjes vanuit de lucht. Dat is iets wat deze stad uniek maakt. Maar je ziet meer dan alleen de stad Zaandam. Zo zijn er allerlei molens als je verder richting Zaandijk vliegt. Daarnaast kom je met de helikoptervlucht Zaandam ook langs het Twiske. Zo is er meer dan genoeg te zien tijdens zo’n helikoptervlucht.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter