Helikoptervlucht Tiel

Helikoptervlucht Tiel

Helicopter opstaplocatie
Item Bij slecht weer, wordt de vlucht gratis verzet
Item Ticket wordt vliegensvlug per e-mail toegestuurd
Item Ticket is 1 jaar geldig
Item Geboekte tijd is daadwerkelijke vliegtijd
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Tiel
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in dit jaar. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Tiel

Herontdek je eigen woonplaats met een helikoptervlucht Tiel. Evengoed leuk als je helemaal niet in Tiel woont. Bijvoorbeeld wanneer je er bent opgegroeid of wanneer je er gewoon op bezoek bent voor een dagje uit of vakantie. Hoe dan ook is er genoeg te zien tijdens een helikoptervlucht Tiel. Je ziet natuurlijk meer dan de plaats alleen. Zo vlieg je over de wijdere omgeving van Tiel. Daar hoort ook een stuk van de Waal bij. Dat is altijd een leuke extra voor een helikoptervlucht Tiel.

In en om Tiel

Als je daadwerkelijk boven Tiel vliegt is het natuurlijk interessant om te zien hoe de wateren langs de plaats lopen. Ook de Waterpoort is daar onderdeel van. Maar in de wijdere omgeving kun je ook Kasteel Soelen en de Kleine Willemswaard van boven zien. En als je liever wat meer groen ziet, is het Beldert Beach ook leuk om vanuit een helikoptervlucht Tiel te bekijken.

Sleutelhangaars