Helikoptervlucht Hengelo

Helikoptervlucht Hengelo

Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Minimale leeftijd 4 jaar
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Hengelo
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in dit jaar. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Hengelo

Een helikoptervlucht Hengelo kan leuk zijn voor iedereen, jong en oud. Het maakt ook eigenlijk niet uit of je woont in Hengelo, er hebt gewoond of er alleen op bezoek bent. Tijdens een helikoptervlucht Hengelo zie je meer van de stad dan je vanaf de grond zou doen. Je kijkt op de daken van de huizen en gebouwen en kunt de straten en wegen volgen die je normaal wandelt of rijdt. Ook kijk je bijvoorbeeld bovenop het Piet Blom museum.

Vliegen over de natuurgebieden van Hengelo

Straten en daken zijn natuurlijk leuk om van boven te bekijken. Maar tijdens een helikoptervlucht Hengelo zie je meer dan dat. Je vliegt bijvoorbeeld ook over natuuromgevingen. Waaronder het Landgoed Lonnekermeer en Umfassungsweg Twickel. Allemaal mooie dingen om van boven te kunnen bekijken. En dat zie je tijdens een helikoptervlucht Hengelo.

Sleutelhangaars