Formule 1 – Spa Francorchamps

Formule 1 – Spa Francorchamps

Formule 1 per helikopter
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Vlieg in stijl als VIP
Item Vermijdt files en bespaar tijd
Item De meest luxe manier van transport naar F1
Item Je ontvangt direct een btw factuur in de mail
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Vliegveld Budel & Theux

Vlieg in stijl als VIP naar de Formule 1 in Spa Francorchamps per helikopter. Je vliegt vanaf Budel Airport of Theux Airport, en wordt afgezet bij het racecircuit van Spa. Boek nu snel je seats in een gedeelde, luxe helikopter. In de ochtend heen, in de avond terug.

  Prijzen zijn p.p. voor een retour, incl. btw. Bij afrekenen ontvang je direct je btw factuur in de mail

  Deze race voor 2022 is voorbij. Je kunt hier je gegevens achterlaten voor de planning van 2023. Wie zijn gegevens achterlaat, zal direct op de hoogte gebracht worden per mail zodra de prijzen voor 2023 bekend zijn, en de mogelijkheid start om helikopter zitplaatsen te bemachtigen. 


Formule 1 - Spa Francorchamps

voor 1-12 personen

Per helikopter naar Formule 1 Spa-Francorchamps

Tijdens het raceseizoen 2020-2021 viel de Grand Prix Formule 1 van Spa-Francorchamps letterlijk in het water. Vanwege zware regenval werd de race na slechts 1 rondje voorzichtig glibberen achter de safetycar afgevlagd. De Belgische en ook Nederlandse fans zijn dol op de race in Spa en hopen dus vanaf 2022 op betere tijden. Je kunt een helikopter transfer boeken naar de Formule 1 op Spa-Francorchamps. Een prima alternatief voor een lange autorit of veel stress en gedoe met treinen en bussen of een taxi die in de file belandt.

Boek jouw vlucht vanaf vliegveld Kempen/Budel of Theux

Je kunt een vlucht per helikopter boeken vanaf vliegveld Kempen/Budel of Theux. Er zijn verschillende helikopters beschikbaar, tot maximaal 12 stoelen. Deze hoef je zeker niet allemaal te reserveren. Stel je wilt met jouw partner en een zakenrelatie met partner vliegen, dan boek je gewoon 4 stoelen. De piloten spreken zowel Nederlands als Engels. De vlucht vertrekt op tijd om tijdig op het circuit aanwezig te zijn waar je voldoende tijd hebt om jouw plaatsen op te zoeken. Na afloop van de wedstrijd word je uiteraard ook weer in stijl terug gevlogen. Een onvergetelijke ervaring die je zeker een keer mee wilt maken.

Vermijd de stress van het verkeer voor jouw bezoek aan de GP van België

Als je kaarten hebt voor de Formule 1 Grand Prix op Spa-Francorchamps dan wil je natuurlijk relaxt reizen. Met de auto loop je het risico in lange files terecht te komen. Als het weer niet ideaal is dan is rijden ook niet echt een pretje. En stel er is een openbaar vervoer staking in België, dan is de trein ook geen optie. Je kunt kiezen voor zekerheid en gegarandeerd vervoer dat altijd op tijd aankomt. Kies voor een luxe helikoptervlucht naar de Formule 1 op Spa-Francorchamps en je maakt er ongeacht de uitslag van de wedstrijd een onvergetelijke dag van.

Per helikopter naar de GP op circuit Zandvoort?

Je kunt niet alleen kiezen voor een helikoptervlucht naar de Formule 1 van Spa-Francorchamps. Ook naar de GP op het circuit van Zandvoort kun je in stijl laten vervoeren. Deze vluchten vertrekken vanaf de Heliport in Amsterdam, klik hier voor meer informatie. Je wordt op tijd bij het circuit afgezet. Na afloop van de race vertrekt jouw vlucht weer terug naar Amsterdam. Wil je een zakenrelatie of goede vriend verrassen met iets unieks? Boek dan een heli vlucht naar één van de Formule 1 Grand Prix van de Lage Landen.

Meer informatie over de helikoptervlucht naar de Formule 1 Spa-Francorchamps?

Als het je wel iets lijkt om in stijl vervoerd te worden per luxe helikoptervlucht naar de Formule 1 van Spa-Francorchamps dan is dat snel geregeld. Voor je het weet heb je jouw boeking binnen en ben je verzekerd van een zitplaats. Jouw voorpret begint al in de helikopter als je in de verte het circuit vanuit de lucht ziet liggen.

Tijden & Informatie

In de ochtend heen, in de avond weer terug. Schatting rond 11:00 en 18:00. Precieze vliegtijden worden later naar alle boekingen gemaild wanneer de vliegplanning rond is.

De Top 10 redenen om voor 123Helikoptervluchten te kiezen:

 • Unieke ervaring
 • Echte vliegtijden
 • Tickets 1 jaar geldig
 • Elke dag bereikbaar
 • Geweldig als cadeau
 • Geen verborgen kosten
 • Veel beschikbare datums om te vliegen
 • Uiterst veilige helikopters
 • Professionele piloten die elke 6 maand opnieuw examen afleggen
 • Bij annulering slecht weer, wordt gratis een nieuwe datum en tijd geprikt

Wij vliegen o.a. voor:
orange arrow
Kans voor een kind
Rabobank
Holland Casino
Siemens
COOP
Wereldhavendagen Rotterdam
BNR Nieuwsradio
Make a wish
Albert Heijn