Helikoptervlucht Rijssen

Helikoptervlucht Rijssen

Helicopter opstaplocatie
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is minimaal 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Rijssen
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in dit jaar. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Rijssen

Met een helikoptervlucht Rijssen kun je genieten van het bovenaanzicht van de plaats en van de mooie natuuromgeving. Zo’n helikoptervlucht Rijssen kan leuk zijn als je bewoner bent of bent geweest van de plaats. Je herkent de wegen en straten waar je vanaf de grond bekend mee bent geworden. Maar ook als je geen bewoner bent of bent geweest is een helikoptervlucht Rijssen leuk. Want er is meer dan genoeg te zien vanuit de lucht. Een helikoptervlucht Rijssen is geschikt voor alle leeftijden.

Natuurgebieden van Rijssen

Tijdens je helikoptervlucht Rijssen vlieg je bijvoorbeeld over het Volkspark en de Sallandse heuvelrug. Maar ook Friezenberg en het Hollands Schwarzwald horen bij een helikoptervlucht Rijssen. Daarmee heb je dus een hoop verschillende natuuromgevingen om te bekijken tijdens de vlucht. En dat bovenop de straten en wegen en daken van Rijssen.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter