Helikoptervlucht Nijmegen

Helikoptervlucht Nijmegen

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Nijmegen
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Nijmegen

Eén van de dingen die een helikoptervlucht Nijmegen bijzonder maakt is natuurlijk dat de stad aan de Waal ligt. Weinig steden liggen zo direct aan een groot stuk rivier. Dat maakt de helikoptervlucht Nijmegen anders dan andere helikoptervluchten. Daarnaast is het altijd leuk om de buurten en wegen die je kent van de grond eens vanuit de lucht te bekijken. Of je nu woont in Nijmegen, er hebt gewoond of er alleen als toerist bent.

Parken, gebouwen en de brug

Maar een helikoptervlucht Nijmegen is meer dan water en wegen bekijken. Natuurlijk is de Waalbrug ook een hoogtepunt vanuit de lucht. Daarnaast kijk je op verschillende gebouwen, zoals de Stevenskerk. Wat altijd bijzonder is, zijn meer natuuromgevingen, zoals het Kronenburgerpark en het Valkhofpark. Die zien er pas echt anders uit vanuit een helikoptervlucht Nijmegen. Genoeg te bekijken dus tijdens zo’n helikoptervlucht.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter