Helikoptervlucht Nijmegen

Helikoptervlucht Nijmegen

Helicopter opstaplocatie
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Minimale leeftijd 4 jaar
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Nijmegen

Een helikoptervlucht Nijmegen boeken en omgeving van Nijmegen zien? Dit kan voor 1-8 personen met een 15 of 30 minuten helikoptervlucht. Na de bestelling kun je bij het inchecken de datum kiezen.

  • *UITVERKOCHT!

    Klik hieronder voor een alternatieve vlucht vanaf Hilversum voor een kleine prijs.

    Datums: Scroll naar beneden en klik op 'Toon meer', voor beschikbare datum(s) dit jaar voor deze locatie. Dit zijn vaste datums. Op andere datums wordt vanaf deze locatie niet gevlogen. 1 week voor de vliegdatum sluit de mogelijkheid voor inchecken voor die dag. Verzeker je daarom van plek en boek vandaag nog!

    Geef je deze ticket cadeau? Dan kan de gelukkige bij het inchecken kiezen voor een andere datum en/of locatie, flexibel!


Helikoptervlucht Nijmegen

Eén van de dingen die een helikoptervlucht Nijmegen bijzonder maakt is natuurlijk dat de stad aan de Waal ligt. Weinig steden liggen zo direct aan een groot stuk rivier. Dat maakt de helikoptervlucht Nijmegen anders dan andere helikoptervluchten. Daarnaast is het altijd leuk om de buurten en wegen die je kent van de grond eens vanuit de lucht te bekijken. Of je nu woont in Nijmegen, er hebt gewoond of er alleen als toerist bent.

Beschikbaarheid

  • zaterdag 20 april 2024 – OCHTEND

Parken, gebouwen en de brug

Maar een helikoptervlucht Nijmegen is meer dan water en wegen bekijken. Natuurlijk is de Waalbrug ook een hoogtepunt vanuit de lucht. Daarnaast kijk je op verschillende gebouwen, zoals de Stevenskerk. Wat altijd bijzonder is, zijn meer natuuromgevingen, zoals het Kronenburgerpark en het Valkhofpark. Die zien er pas echt anders uit vanuit een helikoptervlucht Nijmegen. Genoeg te bekijken dus tijdens zo’n helikoptervlucht.

Sleutelhangaars