Helikoptervlucht Nijmegen

Helikoptervlucht Nijmegen

Helicopter opstaplocatie
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Nijmegen

Een helikoptervlucht Nijmegen boeken en omgeving van Nijmegen zien? Dit kan voor 1-8 personen met een 15 of 30 minuten helikoptervlucht. Na de bestelling kun je bij het inchecken de datum kiezen.

  verplicht bij 1 persoon - 15 minuten, wegens marge

  Er wordt gevlogen met het type helikopter op de foto. Per vlucht van 15 of 30 minuten gaan 4 personen mee. Meer dan 4 personen? Dan vliegen jullie achter elkaar.

  Bij de aankoop van een 30 minuten ticket voor 1 of 2 personen kan het zijn dat je een tussenlanding maakt waarbij medepassagiers in- en uitstappen. (er gaan 4 personen per vlucht mee) Wil je 1 gehele vlucht? Kies dan voor 3 of 4 personen.

  Er gaan 4 personen per vlucht mee. Kies je voor 3 of 4 tickets, zal er geen tussenstop gemaakt worden en vliegen jullie 1 gehele vlucht van 30 minuten.

  15 minuten tickets zijn uitverkocht. Alleen 30 minuten tickets zijn nog beschikbaar. 

  Datums: Scroll naar beneden en klik op 'Toon meer', voor beschikbare datum(s) dit jaar voor deze locatie. Dit zijn vaste datums. Op andere datums wordt vanaf deze locatie niet gevlogen. 1 week voor de vliegdatum sluit de mogelijkheid voor inchecken voor die dag. Verzeker je daarom van plek en boek vandaag nog!

  Geef je deze ticket cadeau? Dan kan de gelukkige bij het inchecken kiezen voor een andere datum en/of locatie, flexibel! Bij aankoop is de ticket 1 jaar geldig.


Helikoptervlucht Nijmegen

Eén van de dingen die een helikoptervlucht Nijmegen bijzonder maakt is natuurlijk dat de stad aan de Waal ligt. Weinig steden liggen zo direct aan een groot stuk rivier. Dat maakt de helikoptervlucht Nijmegen anders dan andere helikoptervluchten. Daarnaast is het altijd leuk om de buurten en wegen die je kent van de grond eens vanuit de lucht te bekijken. Of je nu woont in Nijmegen, er hebt gewoond of er alleen als toerist bent.

Beschikbaarheid

 • zaterdag 9 september 2023 – OCHTEND

Parken, gebouwen en de brug

Maar een helikoptervlucht Nijmegen is meer dan water en wegen bekijken. Natuurlijk is de Waalbrug ook een hoogtepunt vanuit de lucht. Daarnaast kijk je op verschillende gebouwen, zoals de Stevenskerk. Wat altijd bijzonder is, zijn meer natuuromgevingen, zoals het Kronenburgerpark en het Valkhofpark. Die zien er pas echt anders uit vanuit een helikoptervlucht Nijmegen. Genoeg te bekijken dus tijdens zo’n helikoptervlucht.

Sleutelhangaars