Rijssen

€129,00


Vlucht type: Specifieke datum
Max. aantal personen: 360
Locatie: Rijssen
Waardering:

15 minuten €129,00 p.p. Personen:
30 minuten €258,00 p.p. Personen:

Vluchtbeschrijving

Let op! Met ingang van 22-04-2021 is besloten om voorlopig geen tickets te verkopen voor deze locatie omdat we voor de rest van het jaar (wanneer het weer kan) de klanten die al een ticket hebben, gaan rondvliegen.

Wat op dit moment wel kan is een proefles helikopter vliegen, van bijvoorbeeld Hilversum, nog leuker dan een rondvlucht! Klik hier voor meer info voor de proefles vanaf Hilversum


Ervaar uw woonomgeving van bovenaf, door middel van de meest bijzondere manier van vliegen: Een helikoptervlucht boven Rijssen en omgeving!

Rondvlucht Rijssen en regio is mogelijk op:
zaterdag 28 augustus 2021 - ochtend/middag
zaterdag 30 oktober 2021 - ochtend/middag
✅ Deze datums voor deze locatie staan vast.

Wilt u liever een andere dag dan de zaterdag of een andere datum vliegen dan bovenstaande? Dat kan! Kijk daarvoor bij onze vluchten vanaf vliegveld Hilversum, vliegveld Lelystad, Emmen of Zierikzee: beschikbaarheid 7 dagen in de week. Vanaf deze locatie leveren wij ook maatwerk/prive vluchten.

De Top 10 redenen om voor 123Helikoptervluchten.nl te kiezen:

Unieke ervaring
Echte vliegtijden
✅ Tickets 1 jaar geldig
Elke dag bereikbaar
✅ Geweldig als cadeau
Geen verborgen kosten
✅ Bij annulering slecht weer, wordt uw ticket gratis weer actief
Luxe EC120 turbine helikopter (max. 4 passagiers per vlucht)
Hulp aanwezig voor in- en uitstappen (bijvoorbeeld vanuit de rolstoel en/of medische apparatuur)
✅ Optioneel bij te boeken: annuleringsverzekering (zonder opgaaf van reden, tot 48 uur van te voren kunnen annuleren)

🚨 MEER INFORMATIE
De onderstaande informatie is tot stand gekomen door de meest gestelde vragen over deze vluchten.

💯 Echte vliegtijd. Wij verkopen echte vliegtijden. Dus 15 of 30 minuten, is vliegtijd. Een instructie of veiligheidsbriefing vind vooraf plaats. Bij een 15 minuten vlucht, vliegt u ongeveer 14 minuten, en bij een 30 minuten vlucht, vliegt u ongeveer 29 minuten. 1 minuut totaal is voor het in- en uitstappen benodigd.

🏷 Tickets. Na betaling krijgt u de cadeaubonnen met vouchercode(s) binnen 24 uur per e-mail toe gestuurd. Hiermee kunt u online al inchecken op uw gewenste datum en opstapplaats, dus geen lange wachttijden op de dag zelf.

Slecht weer. Als het weer te slecht is, en de piloot cancelt de vlucht, worden uw codes weer actief en kunt u gratis opnieuw voor een datum/locatie inchecken.

📅 Locatiegegevens/planning. De gehele vluchtplanning wordt de dinsdag voor de geplande vliegdatum gemaakt, dus 4 dagen van te voren. De uiteindelijke vliegtijd krijgt u daarbij te horen van de afdeling planning, alsmede ook de precieze adresgegevens voor de locatie. Er wordt altijd gevlogen vanaf een weiland van een lokale boer uit de buurt. Hier is voldoende parkeergelegenheid voor auto's. Kom gerust met meer om het spektakel te bekijken!

💌 Als cadeau. Uiteraard kunt u deze vlucht ook cadeau geven. De gelukkige kan achteraf zelf nog een opstaplocatie en datum kiezen bij het inchecken en eventueel veranderen. U kiest dan nu geen datum bij het bestellen. Pas bij het inchecken wordt door de persoon zelf, de datum en locatie definitief vastgesteld. Deze ticket(s) kunt u ook eventueel uitprinten en overhandigen aan de gelukkige, deze zijn mooi opgemaakt met foto's als een mooie cadeaubon.

💸 Annuleringsverzekering. Een annuleringsverzekering is per 15 minuten ticket bij te boeken. Een annuleringsverzekering houdt in dat u na het inchecken tot 48 uur voor de vliegdatum de check-in kunt annuleren, zonder opgaaf van reden, handig toch? Daarna bent u weer vrij om een nieuwe datum in te checken. Boekt u bijvoorbeeld een 1x 30 minuten vlucht? Als u daarbij een annuleringsverzekering wilt, moet u dus voor '2x annuleringsverzekering' kiezen.

🚁 Type helikopter. Er wordt gevlogen met een EC120 helikopter. Deze biedt ruim plaats aan maximaal 4 passagiers. Dus ook bestellen voor 1, 2 of 3 passagiers is mogelijk. Eventuele verwarming is aanwezig in de helikopter, voor comfortabel vliegen. Vergeet uw (video)camera niet, dit is toegestaan. Er wordt gevlogen met volle vluchten. Dus als u voor 2 passagiers boekt, zullen er nog 2 andere passagiers bij in stappen.

💺 Zitplaatsen Uiteraard kunt u bij de bestelling wel de voorkeur opgeven, maar is niet gegarandeerd. Per vlucht is de gewichtspositie een prioriteit. Het personeel bepaald daarom aan de hand van de gewichten, wie waar komt te zitten. Pas daarom op voor bedrijven die extra geld vragen voor voorin of raam zitplaatsen. Dit kan namelijk zuur voor u uitpakken! Daarom ziet u bij ons vaste prijzen, er is geen verschil. Naar voorkeur opgaves wordt zoveel als mogelijk door de planner rekening mee gehouden.

💪🏻 Kinderen/ouderen Kinderen mogen niet op schoot, iedereen krijgt een eigen zitplaats. Iedereen moet namelijk een gordel om. Minimale leeftijd van 4 jaar raden wij aan. Er is geen maximale leeftijd. Er is ondersteuning van personeel aanwezig tijdens het in- en uitstappen, indien nodig.

🕓 Tickets niet ontvangen binnen 24 uur? Heeft u een bestelling geplaatst maar na 24 uur nog niets ontvangen? Soms worden onze bevestigingen en/of tickets in de ongewenste post map van uw e-email geplaatst, even checken!

📌 Vragen? Staat vrij! Vraag vrijblijvend voor meer informatie als iets niet duidelijk is. Dit kan per telefoon, chat, contactformulier of email. Alles voor een goed contact, u blij, wij blij!

Rijssen - Helikoptervlucht provincie Overijssel

DutchEnglishGerman
WhatsApp chat