Helikoptervlucht Enschede

Helikoptervlucht Enschede

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Enschede
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Enschede

Kom je uit Enschede of breng je er een bezoekje? Dan is het misschien leuk om een helikoptervlucht Enschede te overwegen. Tijdens een helikoptervlucht Enschede zie je de stad van boven. Natuurlijk vlieg je niet enkel boven de stad, maar zie je ook meer van de wijdere omgeving. Zo’n helikoptervlucht Enschede kan leuk zijn ongeacht je leeftijd. Zowel voor bewoners als bezoekers. Ook als je bent opgegroeid in Enschede is zo’n helikoptervlucht natuurlijk bijzonder om te doen.

In en om Enschede

Tijdens je helikoptervlucht Enschede kijk je vooral op de straten van de stad. Als je niet bekend bent met de stad zelf, is dat weinig bijzonder. Maar wat wel bijzonder is tijdens een helikoptervlucht Enschede is dat je bijvoorbeeld van boven op natuurgebieden kijkt. In Enschede zie je het Volkspark, maar daarbuiten bijvoorbeeld het Witte Veen, Rutbeek en Buurserzand.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter