Helikoptervlucht Dordrecht

Helikoptervlucht Dordrecht

Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Minimale leeftijd 4 jaar
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Hilversum

Maak een helikoptervlucht Dordrecht voor 1-6 personen. In de buurt van Dordrecht bevindt zich geen commerciële helikopter voor rondvluchten. Vandaar dat de opstaplocatie vliegveld Hilversum is, om vanaf daar naar deze lokatie te vliegen met een mooie rondvlucht en omgeving, en weer terug.

    Overweeg een lokale vlucht vanuit Hilversum. Beleef de mooiste omgeving en ervaring vanaf slechts € 250,-

    Flexibel

    Planner kiest een tijd tussen 11:00-18:00


Helikoptervlucht Dordrecht

Je weet het misschien niet, maar Dordrecht is een plaats waar je mooie dingen kunt zien. Helemaal als je kiest voor een helikoptervlucht Dordrecht. Er zijn namelijk niet alleen straten en stegen te vinden, zoals je die met een helikoptervlucht in de meeste plaatsen kunt zien, maar ook meerdere kruisende wateren. Dat maakt een helikoptervlucht Dordrecht zo uniek. Of je er nu woont, op bezoek bent of vroeger hebt gewoond. Een helikoptervlucht Dordrecht is hoe dan ook een bijzondere ervaring.

De wijdere omgeving van Dordrecht

De daken van Dordtse musea zijn al interessant en tijdens je helikoptervlucht Dordrecht vlieg je ook over de Grote Kerk, maar de wijdere omgeving is vooral bijzonder als het om de natuur gaat. Je vliegt bijvoorbeeld tijdens je helikoptervlucht Dordrecht ook nog over het Park De Biesbosch. Zo zie je de straten, wateren en natuur van Dordrecht en de omgeving van Dordrecht in één vlucht van boven.

Sleutelhangaars

Wij vliegen o.a. voor:
orange arrow
Holland Casino
Albert Heijn
COOP
Make a wish
Siemens
Kans voor een kind
Rabobank
Wereldhavendagen Rotterdam
BNR Nieuwsradio