Helikoptervlucht Dordrecht

Helikoptervlucht Dordrecht

Helicopter opstaplocatie
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is minimaal 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Dordrecht
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Dordrecht

Je weet het misschien niet, maar Dordrecht is een plaats waar je mooie dingen kunt zien. Helemaal als je kiest voor een helikoptervlucht Dordrecht. Er zijn namelijk niet alleen straten en stegen te vinden, zoals je die met een helikoptervlucht in de meeste plaatsen kunt zien, maar ook meerdere kruisende wateren. Dat maakt een helikoptervlucht Dordrecht zo uniek. Of je er nu woont, op bezoek bent of vroeger hebt gewoond. Een helikoptervlucht Dordrecht is hoe dan ook een bijzondere ervaring.

De wijdere omgeving van Dordrecht

De daken van Dordtse musea zijn al interessant en tijdens je helikoptervlucht Dordrecht vlieg je ook over de Grote Kerk, maar de wijdere omgeving is vooral bijzonder als het om de natuur gaat. Je vliegt bijvoorbeeld tijdens je helikoptervlucht Dordrecht ook nog over het Park De Biesbosch. Zo zie je de straten, wateren en natuur van Dordrecht en de omgeving van Dordrecht in één vlucht van boven.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter