Helikoptervlucht Arnhem

Helikoptervlucht Arnhem

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Arnhem
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Arnhem

Tijdens een helikoptervlucht Arnhem zie je de stad vanuit een andere hoek. Je kunt Arnhem van bovenaf bekijken door in een helikopter mee te vliegen. Zo zie je dingen van de stad die je nooit eerder zag of zie je dingen van boven die je enkel vanaf de grond kent. Hoe dan ook is een helikoptervlucht Arnhem een mooie ervaring. Voor mensen van alle leeftijden. Of je nu in Arnhem woont of hebt gewoond of er enkel op vakantie bent.

De Veluwe van boven

Het hoogtepunt van een helikoptervlucht Arnhem is waarschijnlijk het vliegen over de Veluwe. Het prachtige natuurgebied is natuurlijk uniek van bovenaf en dat vind je in andere steden niet zo snel. Maar er is meer Arnhem van boven te zien. Neem bijvoorbeeld Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum. Leuk om te bezoeken op de grond, maar extra bijzonder om te zien van boven.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter