Helikoptervlucht Arnhem

Helikoptervlucht Arnhem

Helicopter opstaplocatie
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Arnhem

Een helikoptervlucht Arnhem boeken en omgeving van Arnhem zien? Dit kan voor 1-8 personen met een 15 of 30 minuten helikoptervlucht. Na de bestelling kun je bij het inchecken de datum kiezen.

  verplicht bij 1 persoon - 15 minuten, wegens marge

  Er wordt gevlogen met het type helikopter op de foto. Per vlucht van 15 of 30 minuten gaan 4 personen mee. Meer dan 4 personen? Dan vliegen jullie achter elkaar.

  Bij de aankoop van een 30 minuten ticket voor 1 of 2 personen kan het zijn dat je een tussenlanding maakt waarbij medepassagiers in- en uitstappen. (er gaan 4 personen per vlucht mee) Wil je 1 gehele vlucht? Kies dan voor 3 of 4 personen.

  Er gaan 4 personen per vlucht mee. Kies je voor 3 of 4 tickets, zal er geen tussenstop gemaakt worden en vliegen jullie 1 gehele vlucht van 30 minuten.

  15 minuten tickets zijn uitverkocht. Alleen 30 minuten tickets zijn nog beschikbaar. 

  Datums: Scroll naar beneden en klik op 'Toon meer', voor beschikbare datum(s) dit jaar voor deze locatie. Dit zijn vaste datums. Op andere datums wordt vanaf deze locatie niet gevlogen. 1 week voor de vliegdatum sluit de mogelijkheid voor inchecken voor die dag. Verzeker je daarom van plek en boek vandaag nog!

  Geef je deze ticket cadeau? Dan kan de gelukkige bij het inchecken kiezen voor een andere datum en/of locatie, flexibel! Bij aankoop is de ticket 1 jaar geldig.


Helikoptervlucht Arnhem

Tijdens een helikoptervlucht Arnhem zie je de stad vanuit een andere hoek. Je kunt Arnhem van bovenaf bekijken door in een helikopter mee te vliegen. Zo zie je dingen van de stad die je nooit eerder zag of zie je dingen van boven die je enkel vanaf de grond kent. Hoe dan ook is een helikoptervlucht Arnhem een mooie ervaring. Voor mensen van alle leeftijden. Of je nu in Arnhem woont of hebt gewoond of er enkel op vakantie bent.

Beschikbaarheid

 • zaterdag 6 mei 2023 – OCHTEND

De Veluwe van boven

Het hoogtepunt van een helikoptervlucht Arnhem is waarschijnlijk het vliegen over de Veluwe. Het prachtige natuurgebied is natuurlijk uniek van bovenaf en dat vind je in andere steden niet zo snel. Maar er is meer Arnhem van boven te zien. Neem bijvoorbeeld Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum. Leuk om te bezoeken op de grond, maar extra bijzonder om te zien van boven.

Sleutelhangaars