Helikoptervlucht Almelo

Helikoptervlucht Almelo

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Almelo
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Almelo

Met een helikoptervlucht Almelo kun je meer zien van de stad dan je ooit voor mogelijk hield. Vanuit de lucht naar je eigen stad kijken is een nieuwe manier van de stad ervaren. Een unieke manier die je anders waarschijnlijk niet zult meemaken. Je kunt de straten van Almelo van bovenaf bekijken tijdens de helikoptervlucht Almelo. Zo leer je je stad net even op een andere manier kennen. En natuurlijk zie je meer dan alleen Almelo van zo’n hoogte.

Parken vanuit de lucht

Wat bijzonder is om vanuit de helikoptervlucht Almelo te bekijken zijn bijvoorbeeld de verschillende groene gebieden. Met name tijdens de lente of herfst zijn dit prachtige beelden. Zo zie je bijvoorbeeld het Schelfhorstpark, het Beeklustpark en het Bellinckhof. Maar ook Landgoed Huize Almelo. En dat van bovenaf. Een heel ander perspectief dus. En absoluut de moeite waard.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter