Helikopterles Hilversum

Helikopterles Hilversum

S300 helikopter
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is minimaal 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw proefles samen helipad icon  opstaplocatie: Hilversum

Hierbij krijg jij een echte eerste helikopter proefles, en daarbij ga je zelf helikopter vliegen! Hilversum is het meest centraal gelegen en voordeligst.

  Flexibel

  Planner kiest een tijd tussen 11:00-18:00

  In dit starterspakket krijg je de eerste 6 lessen van helikoptervliegen. Les 1 t/m 4 zijn elk 45 minuten en les 5 en 6 zijn elk 60 minuten. Dit omdat de eerste lessen nieuw zijn, veel concentratie vraagt, en het duurt even voor je went en langer kunt vliegen. 

  Je krijgt hierbij uitgebreide theorieles voor elke vlucht, en een piloten logboek voor het loggen van de vlieguren, klaar voor als je beslist door te gaan met het prive brevet of commercieel brevet.


Helikopterles Hilversum

voor 1 persoon

Hierbij krijg je een echte 1ste proefles in helikoptervliegen! Vooraf krijg je een briefing van 30 minuten over wat er die proefles gaat plaatsvinden om jou zo goed mogelijk voor te bereiden. Samen bespreek je de les door. O.a. de basisbeginselen waarom een helikopter vliegt en hoe je die bestuurd. De piloten en instructeurs spreken allemaal Nederlands en Engels.

Zelf vliegen

Je gaat zoveel mogelijk de helikopter zelf vliegen met de instructeur ernaast. Nadat je boven in de lucht manoeuvres als bijvoorbeeld bochten, klimmen, dalen, dalende bochten en klimmende bochten gedaan hebt, is het tijd voor hoveren met de helikopter. Hoveren is het moeilijkste en tevens het leukste deel van de helikopter vliegles. Dit is het zweven/stilhangen vlak boven de grond. Een uniek samenspel tussen mens en machine, oog-hand coördinatie en hele kleine stuurcorrecties maken. Een unieke ervaring!

Type helikopters

Tijdens de vliegles wordt er gevlogen in een Schweizer S300 helikopter en is voor 1 student, en kunnen geen passagiers mee.

Cadeau helikopterles Hilversum

Cadeau geven? Dit is uiteraard mogelijk, dit is zelfs de meest verkochte optie! Kies dan voor ‘Later in overleg’. Dan sturen wij na betaling, de voucher per e-mail toe. De gelukkige kan dan later zelf met ons contact opnemen om een datum en tijd af te spreken.

Tijden & Informatie

Bij elke proefles vind 30 minuten theorie vooraf. Daarna volgt het praktijkgedeelte, dat zijn de vliegminuten die je hier aankoopt. Het tijdstip van de vliegles wordt na de bestelling vastgesteld. Bij het afrekenen kun je de voorkeur opgeven voor ochtend of middag. Dan kijken wij samen met de planner voor een geschikte tijd. Een helikopterles in het weekend kost €20,- extra, door hogere landingstarieven in het weekend.

Beschikbaarheid

Vliegen vanaf Hilversum kan doorgaans alleen in de middag, 7 dagen in de week. Een proefles van 40 minuten kan ook in de ochtend vanaf 11:00. Als je voor ‘Ik ben flexibel’ kiest, kiest de planner een tijdstip wat past in de planning. Dit is vooral handig als je last minute wilt vliegen en een gaatje in de planning wil krijgen. Als je een tijdstip bij de bestelling aangeeft, kijkt de planner of dit past in de planning. Zo niet, stelt hij een andere tijd voor op die dag, in overleg.

Keuzehulp

Wij bieden ook de 20 minuten proefles aan om aan jouw portemonnee te denken, maar een proefles komt het meest tot zijn recht in een 30 minuten vlucht.

Annuleringsverzekering

Deze is optioneel bij te boeken. Deze kost meer naarmate je langer wilt vliegen.

De Top 10 redenen om voor 123Helikoptervluchten te kiezen:

 • Unieke vliegles
 • Echte vliegtijden
 • Tickets 1 jaar geldig
 • Elke dag bereikbaar
 • Geweldig als cadeau
 • Geen verborgen kosten
 • Deze locatie kan 7 dagen per week
 • Uiterst veilige helikopters
 • Professionele instructeurs die elke 6 maand opnieuw examen afleggen
 • Bij annulering slecht weer, wordt gratis een nieuwe datum en tijd geprikt

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter