Helikoptervlucht Den Bosch

Helikoptervlucht Den Bosch

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Den Bosch
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Den Bosch

Ontdek Den Bosch op een nieuwe manier door over de stad te vliegen. Dat kan met een helikoptervlucht Den Bosch. Je ziet de straten van de Brabantse stad hierbij van bovenaf in plaats van vanaf de grond. Dat is opeens een heel andere belevenis dan wanneer je zelf door de straten loopt. Een helikoptervlucht Den Bosch is leuk voor bewoners en ex-bewoners, maar ook wanneer je een dagje of paar dagen op vakantie bent in eigen land en niet uit Den Bosch komt.

Meer dan de stad

Vanuit de helikoptervlucht Den Bosch kijk je natuurlijk niet alleen op de straten. Je ziet bijvoorbeeld ook de Sint-Janskathedraal van bovenaf. En in de wijdere omgeving van Den Bosch, die natuurlijk ook hoort bij de helikoptervlucht, zie je ook het bovenaanzicht van de Loonse en Drunense Duinen, evenals de kastelen Heeswijk en Ammersoyen. Al met al een uniek uitzicht dus.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter