Helikoptervlucht Den Bosch

Helikoptervlucht Den Bosch

Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Minimale leeftijd 4 jaar
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Hilversum

Maak een helikoptervlucht Den Bosch voor 1-6 personen. In de buurt van Den Bosch bevindt zich geen commerciële helikopter voor rondvluchten. Vandaar dat de opstaplocatie vliegveld Hilversum is, om vanaf daar naar deze lokatie te vliegen met een mooie rondvlucht en omgeving, en weer terug.

    Overweeg een lokale vlucht vanuit Hilversum. Beleef de mooiste omgeving en ervaring vanaf slechts € 250,-

    Flexibel

    Planner kiest een tijd tussen 11:00-18:00


Helikoptervlucht Den Bosch

Ontdek Den Bosch op een nieuwe manier door over de stad te vliegen. Dat kan met een helikoptervlucht Den Bosch. Je ziet de straten van de Brabantse stad hierbij van bovenaf in plaats van vanaf de grond. Dat is opeens een heel andere belevenis dan wanneer je zelf door de straten loopt. Een helikoptervlucht Den Bosch is leuk voor bewoners en ex-bewoners, maar ook wanneer je een dagje of paar dagen op vakantie bent in eigen land en niet uit Den Bosch komt.

Meer dan de stad

Vanuit de helikoptervlucht Den Bosch kijk je natuurlijk niet alleen op de straten. Je ziet bijvoorbeeld ook de Sint-Janskathedraal van bovenaf. En in de wijdere omgeving van Den Bosch, die natuurlijk ook hoort bij de helikoptervlucht, zie je ook het bovenaanzicht van de Loonse en Drunense Duinen, evenals de kastelen Heeswijk en Ammersoyen. Al met al een uniek uitzicht dus.

Sleutelhangaars

Wij vliegen o.a. voor:
orange arrow
BNR Nieuwsradio
Siemens
Kans voor een kind
Holland Casino
Rabobank
Make a wish
Wereldhavendagen Rotterdam
Albert Heijn
COOP