Helikoptervlucht Breda

Helikoptervlucht Breda

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Breda
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Breda

Tijdens een helikoptervlucht Breda kun je de stad op een nieuwe manier ervaren. Je ziet alles wat je van de grond al kent, maar dan van bovenaf. Dat kan leuk zijn als je in Breda woont, maar ook als je er op bezoek bent. Bij familie of gewoon op vakantie bijvoorbeeld. Je kunt je eigen stad opnieuw leren kennen, maar dan vanuit een helikopter. Zo zie je meer van Breda dan je ooit eerder hebt gekund.

Breda van boven

Van bovenaf zie je niet alleen straten en wegen van Breda waar je misschien al bekend mee bent of juist niet. De echte hoogtepunten van een helikoptervlucht Breda zijn natuurlijk het kasteel en de grote kerk. En tijdens een helikoptervlucht Breda zie je ook meer dan alleen Breda. Je ziet ook de omliggende omgeving van Breda. Zo heb je meer dan genoeg om van te genieten tijdens een helikoptervlucht Breda.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter