Helikoptervlucht Breda

Helikoptervlucht Breda

Helicopter opstaplocatie
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is minimaal 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Breda

  verplicht bij 1 persoon - 15 minuten, wegens marge

  Er wordt gevlogen met het type helikopter op de foto. Per vlucht van 15 of 30 minuten gaan 4 personen mee. Meer dan 4 personen? Dan vliegen jullie achter elkaar.

  Bij de aankoop van een 30 minuten ticket of meerdere tickets kan het zijn dat je een tussenlanding maakt waarbij medepassagiers in- en uitstappen. 

  15 minuten tickets zijn uitverkocht. Alleen 30 minuten tickets zijn nog beschikbaar. 

  Scroll naar beneden en klik op 'Toon meer', voor beschikbare datums voor deze locatie. Dit zijn vaste datums.

  Geef je deze ticket cadeau? Dan kan de gelukkige bij het inchecken kiezen voor een andere datum en/of locatie, flexibel! Bij aankoop is de ticket 1 jaar geldig. December 2022 worden de nieuwe datums bekend gemaakt voor 2023. 


Helikoptervlucht Breda

Tijdens een helikoptervlucht Breda kun je de stad op een nieuwe manier ervaren. Je ziet alles wat je van de grond al kent, maar dan van bovenaf. Dat kan leuk zijn als je in Breda woont, maar ook als je er op bezoek bent. Bij familie of gewoon op vakantie bijvoorbeeld. Je kunt je eigen stad opnieuw leren kennen, maar dan vanuit een helikopter. Zo zie je meer van Breda dan je ooit eerder hebt gekund.

Beschikbaarheid

We hebben nog geen datums gepland staan. Je kunt wel je gegevens achterlaten.

Breda van boven

Van bovenaf zie je niet alleen straten en wegen van Breda waar je misschien al bekend mee bent of juist niet. De echte hoogtepunten van een helikoptervlucht Breda zijn natuurlijk het kasteel en de grote kerk. En tijdens een helikoptervlucht Breda zie je ook meer dan alleen Breda. Je ziet ook de omliggende omgeving van Breda. Zo heb je meer dan genoeg om van te genieten tijdens een helikoptervlucht Breda.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter