Helikoptervlucht Breda

Helikoptervlucht Breda

Helicopter opstaplocatie
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Breda

Op zoek naar helikoptervlucht boven Breda en omgeving? Dit kan voor 1-8 personen met een 15 of 30 minuten rondvlucht. Na de bestelling kun je bij het inchecken de datum kiezen.

  verplicht bij 1 persoon - 15 minuten, wegens marge

  Er wordt gevlogen met het type helikopter op de foto. Per vlucht van 15 of 30 minuten gaan 4 personen mee. Meer dan 4 personen? Dan vliegen jullie achter elkaar.

  Bij de aankoop van een 30 minuten ticket voor 1 of 2 personen kan het zijn dat je een tussenlanding maakt waarbij medepassagiers in- en uitstappen. (er gaan 4 personen per vlucht mee) Wil je 1 gehele vlucht? Kies dan voor 3 of 4 personen.

  Er gaan 4 personen per vlucht mee. Kies je voor 3 of 4 tickets, zal er geen tussenstop gemaakt worden en vliegen jullie 1 gehele vlucht van 30 minuten.

  15 minuten tickets zijn uitverkocht. Alleen 30 minuten tickets zijn nog beschikbaar. 

  Datums: Scroll naar beneden en klik op 'Toon meer', voor beschikbare datum(s) dit jaar voor deze locatie. Dit zijn vaste datums. Op andere datums wordt vanaf deze locatie niet gevlogen. 1 week voor de vliegdatum sluit de mogelijkheid voor inchecken voor die dag. Verzeker je daarom van plek en boek vandaag nog!

  Geef je deze ticket cadeau? Dan kan de gelukkige bij het inchecken kiezen voor een andere datum en/of locatie, flexibel! Bij aankoop is de ticket 1 jaar geldig.


Helikoptervlucht Breda

Tijdens een helikoptervlucht Breda kun je de stad op een nieuwe manier ervaren. Je ziet alles wat je van de grond al kent, maar dan van bovenaf. Dat kan leuk zijn als je in Breda woont, maar ook als je er op bezoek bent. Bij familie of gewoon op vakantie bijvoorbeeld. Je kunt je eigen stad opnieuw leren kennen, maar dan vanuit een helikopter. Zo zie je meer van Breda dan je ooit eerder hebt gekund.

Beschikbaarheid

 • zaterdag 20 mei 2023 – MIDDAG
 • zaterdag 2 september 2023 – MIDDAG

Breda van boven

Van bovenaf zie je niet alleen straten en wegen van Breda waar je misschien al bekend mee bent of juist niet. De echte hoogtepunten van een helikoptervlucht Breda zijn natuurlijk het kasteel en de grote kerk. En tijdens een helikoptervlucht Breda zie je ook meer dan alleen Breda. Je ziet ook de omliggende omgeving van Breda. Zo heb je meer dan genoeg om van te genieten tijdens een helikoptervlucht Breda.

Sleutelhangaars