Helikoptervlucht Barneveld

Helikoptervlucht Barneveld

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Barneveld
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Barneveld

Met een helikopervlucht Barneveld zie je meer van de plaats dan je vanaf de grond kunt zien. Leuk als je woont in Barneveld of er bent opgegroeid bijvoorbeeld. Alle straten waar je gewandeld, gespeeld, gefietst en gereden hebt kun je tijdens een helikoptervlucht Barneveld zien. Zo beleef je je eigen woonplaats op een nieuwe manier. Een unieke kans dus. En leuk voor mensen van alle leeftijden. Een helikoptervlucht Barneveld kun je namelijk voor jong en oud kiezen.

Barneveld van boven

Van boven zie je niet alleen de wegen en buurten van Barneveld. Tijdens een helikoptervlucht Barneveld zie je ook de hoogtepunten van Barneveld. De Schaffelaar en Landgoed Klein Bylaer bijvoorbeeld. Om de plaats heen is daarnaast een hoop groen te zien tijdens je helikoptervlucht Barneveld. Je hebt dus meer dan genoeg uitzicht tijdens je helikoptervlucht om van te genieten.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter