Helikoptervlucht Barneveld

Helikoptervlucht Barneveld

Helicopter opstaplocatie
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Barneveld

Op zoek naar helikoptervlucht boven Barneveld en omgeving? Dit kan voor 1-8 personen met een 15 of 30 minuten rondvlucht. Na de bestelling kun je bij het inchecken de datum kiezen.

  verplicht bij 1 persoon - 15 minuten, wegens marge

  Er wordt gevlogen met het type helikopter op de foto. Per vlucht van 15 of 30 minuten gaan 4 personen mee. Meer dan 4 personen? Dan vliegen jullie achter elkaar.

  Bij de aankoop van een 30 minuten ticket voor 1 of 2 personen kan het zijn dat je een tussenlanding maakt waarbij medepassagiers in- en uitstappen. (er gaan 4 personen per vlucht mee) Wil je 1 gehele vlucht? Kies dan voor 3 of 4 personen.

  Er gaan 4 personen per vlucht mee. Kies je voor 3 of 4 tickets, zal er geen tussenstop gemaakt worden en vliegen jullie 1 gehele vlucht van 30 minuten.

  15 minuten tickets zijn uitverkocht. Alleen 30 minuten tickets zijn nog beschikbaar. 

  Datums: Scroll naar beneden en klik op 'Toon meer', voor beschikbare datum(s) dit jaar voor deze locatie. Dit zijn vaste datums. Op andere datums wordt vanaf deze locatie niet gevlogen. 1 week voor de vliegdatum sluit de mogelijkheid voor inchecken voor die dag. Verzeker je daarom van plek en boek vandaag nog!

  Geef je deze ticket cadeau? Dan kan de gelukkige bij het inchecken kiezen voor een andere datum en/of locatie, flexibel! Bij aankoop is de ticket 1 jaar geldig.


Helikoptervlucht Barneveld

Met een helikoptervlucht Barneveld zie je meer van de plaats dan je vanaf de grond kunt zien. Leuk als je woont in Barneveld of er bent opgegroeid bijvoorbeeld. Alle straten waar je gewandeld, gespeeld, gefietst en gereden hebt kun je tijdens een helikoptervlucht Barneveld zien. Zo beleef je je eigen woonplaats op een nieuwe manier. Een unieke kans dus. En leuk voor mensen van alle leeftijden. Een helikoptervlucht Barneveld kun je namelijk voor jong en oud kiezen.

Beschikbaarheid

 • zaterdag 6 mei 2023 – MIDDAG

Barneveld van boven

Van boven zie je niet alleen de wegen en buurten van Barneveld. Tijdens een helikoptervlucht Barneveld zie je ook de hoogtepunten van Barneveld. De Schaffelaar en Landgoed Klein Bylaer bijvoorbeeld. Om de plaats heen is daarnaast een hoop groen te zien tijdens je helikoptervlucht Barneveld. Je hebt dus meer dan genoeg uitzicht tijdens je helikoptervlucht om van te genieten.

Sleutelhangaars