Helikopterles Harskamp

Helikopterles Harskamp

Proefles helikopter Harskamp
Proefles helikopter Harskamp
R44 Harskamp
Helikopterles Harskamp
Robinson R44 helikopter
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw proefles samen helipad icon opstaplocatie: Harskamp

Boek een helikopter proefles op heliport Harskamp. Dit kan alleen of met passagiers. Maar pas op, zelf vliegen is verslavend! Ook leuk om als cadeau te geven. Deze locatie kan elke dag, behalve zondag.

  Flexibel

  Planner kiest een tijd tussen 9:00-17:00

  In dit starterspakket krijg je de eerste 6 lessen van helikoptervliegen. Les 1 t/m 4 zijn elk 45 minuten en les 5 en 6 zijn elk 60 minuten. Dit omdat de eerste lessen nieuw zijn, veel concentratie vraagt, en het duurt even voor je went en langer kunt vliegen. 

  Je krijgt hierbij uitgebreide theorieles voor elke vlucht, en een piloten logboek voor het loggen van de vlieguren, klaar voor als je beslist door te gaan met het prive brevet of commercieel brevet.


Helikopterles Harskamp

met max. 2 passagiers

Hierbij krijg je een echte 1ste proefles in helikoptervliegen! Vooraf krijg je een briefing van 30 minuten over wat er die proefles gaat plaatsvinden om jou zo goed mogelijk voor te bereiden. Samen bespreek je de les door. O.a. de basisbeginselen waarom een helikopter vliegt en hoe je die bestuurd. De piloten en instructeurs spreken allemaal Nederlands en Engels.

Zelf vliegen

Je gaat zoveel mogelijk de helikopter zelf vliegen met de instructeur ernaast. Nadat je boven in de lucht manoeuvres als bijvoorbeeld bochten, klimmen, dalen, dalende bochten en klimmende bochten gedaan hebt, is het tijd voor hoveren met de helikopter.

Hoveren is het moeilijkste en tevens het leukste deel van helikopter vliegen. Dit is het zweven/stilhangen vlak boven de grond. Een uniek samenspel tussen mens en machine, oog-hand coördinatie en hele kleine stuurcorrecties maken. Een unieke ervaring!

Cadeau helikopterles Harskamp

Helikopterles Harskamp cadeau geven? Dit is uiteraard mogelijk, dit is zelfs de meest verkochte optie! Kies dan voor ‘Later in overleg’. Dan sturen wij na betaling, de voucher per e-mail toe. De gelukkige kan dan later zelf met ons contact opnemen om een datum en tijd af te spreken.

Type helikopter

Het type helikopter voor de proefles een Robinson R44.

R44: Voor 1 student en maximaal 2 passagiers. Dit is de ideale keuze als je passagiers mee wilt nemen tijdens de proefles.

Tijden & Informatie

Bij elke proefles vind 30 minuten theorie vooraf. Daarna volgt het praktijkgedeelte, dat zijn de vliegminuten die je hier aankoopt. Het tijdstip van vliegen wordt na de bestelling vastgesteld. Bij het afrekenen kun je de voorkeur opgeven voor ochtend of middag. Dan kijken wij samen met de planner voor een geschikte tijd.

Beschikbaarheid

De R44 en kan 7 dagen in de week geboekt worden.

Keuzehulp

Wij bieden ook de 30 minuten proefles aan om aan jouw portemonnee te denken, maar een proefles komt het meest tot zijn recht in een 45 minuten vlucht. Voor de echte durfallen is de 60 minuten een optie!

Annuleringsverzekering

Deze is optioneel bij te boeken bij een helikopterles Harskamp. Deze kost meer naarmate je langer wilt vliegen.

De Top 10 redenen om voor 123Helikoptervluchten te kiezen:

 • Unieke ervaring
 • Echte vliegtijden
 • Tickets 1 jaar geldig
 • Elke dag bereikbaar
 • Geweldig als cadeau
 • Geen verborgen kosten
 • Deze locatie kan 7 dagen per week
 • Uiterst veilige helikopters
 • Professionele instructeurs die elke 6 maand opnieuw examen afleggen
 • Bij annulering slecht weer, wordt gratis een nieuwe datum en tijd geprikt

Een andere goede locatie om een proefles te doen zonder passagiers, is Hilversum.

Sleutelhangaars

Wij vliegen o.a. voor:
orange arrow
Wereldhavendagen Rotterdam
Albert Heijn
Kans voor een kind
BNR Nieuwsradio
Rabobank
Siemens
COOP
Make a wish
Holland Casino