Helikoptervlucht Lisse

Helikoptervlucht Lisse

Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is 1 jaar geldig
Item Minimale leeftijd 4 jaar
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon opstaplocatie: Hilversum

Maak een helikoptervlucht Lisse voor 1-6 personen. In de buurt van Lisse bevindt zich geen commerciële helikopter voor rondvluchten. Vandaar dat de opstaplocatie vliegveld Hilversum is, om vanaf daar naar deze lokatie te vliegen met een mooie rondvlucht en omgeving, en weer terug.

    Overweeg dan een lokale vlucht vanaf Hilversum. De mooiste omgeving, beste beleving vanaf € 250,-

    Flexibel

    Planner kiest een tijd tussen 11:00-18:00


Helikoptervlucht Lisse

Jong en oud, bewoner en toerist, iedereen kan genieten van een helikoptervlucht Lisse. Tijdens de helikoptervlucht Lisse kun je als bewoner de voor jou bekende wegen en gebouwen eens van een ander perspectief bekijken. Dat is altijd een unieke ervaring voor een helikoptervlucht in je eigen stad of dorp. Maar ook toeristen kunnen hun ogen uit kijken tijdens een helikoptervlucht Lisse. Dat heeft natuurlijk te maken met de toeristentrekpleister van Lisse.

De Keukenhof van boven

In Lisse is namelijk de Keukenhof. Daar ben je misschien al eerder geweest. Je weet dan dat het bijzonder is om de Keukenhof te bezoeken. Maar wat dacht je van de Keukenhof van boven? Dat is natuurlijk het hoogtepunt van een helikoptervlucht Lisse. De wijde omgeving van Lisse heeft genoeg bloemen om van boven te bekijken. Vooral in de lente dus mooi om eens een helikoptervlucht Lisse te proberen.

Sleutelhangaars

Wij vliegen o.a. voor:
orange arrow
Rabobank
Kans voor een kind
Siemens
COOP
Wereldhavendagen Rotterdam
Albert Heijn
Holland Casino
Make a wish
BNR Nieuwsradio