Helikoptervlucht Lisse

Helikoptervlucht Lisse

Helicopter opstaplocatie
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Voucher is minimaal 1 jaar geldig
Item Meer dan 10 jaar ervaring
Item Betaal achteraf met Klarna
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Lisse
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Lisse

Jong en oud, bewoner en toerist, iedereen kan genieten van een helikoptervlucht Lisse. Tijdens de helikoptervlucht Lisse kun je als bewoner de voor jou bekende wegen en gebouwen eens van een ander perspectief bekijken. Dat is altijd een unieke ervaring voor een helikoptervlucht in je eigen stad of dorp. Maar ook toeristen kunnen hun ogen uit kijken tijdens een helikoptervlucht Lisse. Dat heeft natuurlijk te maken met de toeristentrekpleister van Lisse.

De Keukenhof van boven

In Lisse is namelijk de Keukenhof. Daar ben je misschien al eerder geweest. Je weet dan dat het bijzonder is om de Keukenhof te bezoeken. Maar wat dacht je van de Keukenhof van boven? Dat is natuurlijk het hoogtepunt van een helikoptervlucht Lisse. De wijde omgeving van Lisse heeft genoeg bloemen om van boven te bekijken. Vooral in de lente dus mooi om eens een helikoptervlucht Lisse te proberen.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter