Amsterdam

€129,00


Beschikbaar
Niet beschikbaar
Datum gekozen
Vlucht type: Specifieke datum
Max. aantal personen: 360
Locatie: Amsterdam
Waardering:
Vlucht datum:
Aankomst datum:
15 minuten €129,00 p.p. Tickets:
30 minuten €258,00 p.p. Tickets:

Vluchtbeschrijving

Ervaar uw woonomgeving van bovenaf, door middel van de meest bijzondere manier van vliegen: Een helikoptervlucht boven Amsterdam skyline en omgeving!

Wij verkopen vliegtijden. Dus 15 of 30 minuten, is vliegtijd. Een instructie of veiligheidsbriefing vind vooraf plaats. Daarmee verschillen wij met bedrijven die 30 minuten ervaring verkopen, en waarvan u maar 6 minuten vliegt. Daar we deze vraag vaak krijgen, lijkt het ons goed u hier van op de hoogte te stellen.

Na betaling krijgt u de incheckcode(s) gestuurd. Hiermee kunt u online al inchecken op uw gewenste datum en opstapplaats, dus geen lange wachttijden op de dag zelf.

Een annuleringsverzekering is per 15 minuten ticket bij te boeken. Een annuleringsverzekering houdt in dat u na het inchecken tot 24 uur voor de vliegdatum kunt annuleren, zonder opgaaf van reden, handig toch? Boekt u bijvoorbeeld een 1x 30 minuten vlucht? Als u daarbij een annuleringsverzekering wilt, moet u dus voor '2x annuleringsverzekering' kiezen.

De vluchtplanning wordt doorgaans de maandag/dinsdag voor de geplande vliegdatum gemaakt. De uiteindelijke vliegtijd krijgt u daarbij te horen van de afdeling planning, alsmede ook de precieze adresgegevens voor de locatie.

Uiteraard kunt u deze vlucht ook cadeau geven. De gelukkige kan achteraf nog zelf een opstaplocatie en datum kiezen bij het inchecken. U kiest dan nu al wel een datum, maar die is niet definitief. Dit gebeurd pas bij het online inchecken en kan de persoon dus zelf invullen.

Daar we normaal 15 minuten en 30 minuten vliegen voor dit soort vluchten, kan er een hele kleine kans bestaan als er niet genoeg 30 minuten vluchten verkocht zijn, u 2 x 15 minuten vliegt. U maakt dan wel 2 verschillende routes. Maar nagenoeg altijd is het 30 minuten aaneengesloten.

Er wordt gevlogen met een EC120 helikopter. Deze biedt ruim plaats aan maximaal 4 passagiers. Iedereen krijgt een headset op voor onderlinge communicatie. Eventuele verwarming is aanwezig in de helikopter, voor comfortabel vliegen. Vergeet uw (video)camera niet, toegestaan!

Rondvluchten Amsterdam zijn mogelijk op:
zaterdag 16-12-17 - einde ochtend
zaterdag 17-03-18 – einde ochtend
zaterdag 19-05-18 – einde ochtend
zaterdag 04-08-18 – einde ochtend
zaterdag 13-10-18 – einde ochtend
zaterdag 15-12-18 – einde ochtend

Wilt u liever een andere datum vliegen? Dat kan! Kijk daarvoor bij onze vluchten vanaf Hilversum, Lelystad of Zierikzee: beschikbaarheid 7 dagen in de week.

Boekt u met uw Hotmail emailadres? Kijk dan na de boeking en voor een bevestigingsmail, in uw ongewenste post map. Bijna altijd plaatst Hotmail online bestellingen in de ongewenste post map.

Vragen? Staat vrij! Vraag vrijblijvend voor meer informatie als iets niet duidelijk is. Dit kan per telefoon, chat, contactformulier of email. Alles voor een goed contact, u blij, wij blij!

Amsterdam - Helikoptervlucht provincie Noord-Holland

Helikoptervlucht Ervaringen

 • Nicole van der Steeg

  1 Ervaring
  "TOP ervaring!"
  Op 21 oktober hebben wij boven Amsterdam gevlogen. Er was wat vertraging maar gelukkig probeerden de jongens het snel door te laten lopen en we werden goed geinformeerd! Duidelijke uitleg voor het instappen en ook tijdens de vlucht van de piloot! Kwartiertje is wel wat aan de korte kant, dus als je langer kunt zouden wij dat aanraden! Al met al een mooie ervaring en een veilig gevoel!
  • Vlucht
  • Locatie
  • Prijs
  • Sfeer
  • Boeking
  Lees meer Sluit extra info

  Was deze ervaring nuttig? 1 vinden dit leuk

1 ervaring voor deze helikoptervlucht    Resultaat 1 van 1

Schrijf een ervaring

 • Vlucht
 • Locatie
 • Prijs
 • Sfeer
 • Boeking


DutchEnglishGerman