Helikoptervlucht Friesland

Helikoptervlucht Friesland

Met een helikoptervlucht Friesland ervaar je de provincie op een heel nieuwe manier. Dit kan leuk zijn als je heel je leven al in Friesland woont, of zelfs als je er nog niet zo lang woont. Maar ook als je alleen maar op bezoek bent in Friesland voor een vakantie is deze provincie een mooie bestemming voor een helikoptervlucht. Met een helikoptervlucht Friesland kun je namelijk al het moois dat Nederland te bieden heeft in één tocht zien. De kust, de Waddeneilanden en het landelijk gebied.

Beschikbare locaties

In Friesland zijn momenteel geen helikoptervluchten beschikbaar

Dichtstbijzijnde beschikbare locatie(s):

Over de Friese Waddeneilanden

Een deel van de Waddeneilanden hoort bij Friesland. Tijdens een helikoptervlucht Friesland kun je dan ook genieten van het uitzicht op die Waddeneilanden. Je ziet Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog en Vlieland allemaal van bovenaf. Dat is een uniek perspectief voor de eilanden. Je ziet dan ook precies het verschil in grootte van de eilanden en je kunt de wegen daar zien. Maar Friesland heeft meer te bieden dan eilandjes kijken. Natuurlijk zijn de eilanden een bijzonder aspect van een helikoptervlucht Friesland, maar er is gelukkig meer te zien.

Wateren

Zo zijn er allerlei meren in Friesland die je ook op een andere manier kunt bekijken met een helikoptervlucht. Vergeet ook niet dat Friesland aan het IJsselmeer ligt. Er zijn kleinere meertjes die meer in het land liggen, maar een groot deel van Friesland ligt aan de kustlijn. Dat maakt een helikoptervlucht Friesland zo bijzonder. Er is genoeg op het land te zien, maar je vliegt ook deels over en langs het water met een helikoptervlucht Friesland. Veel meren in het land liggen bovendien in mooie natuurgebieden.

Steden

De klapper op de vuurpijl is natuurlijk Leeuwarden. Die stad zie je met een helikoptervlucht van bovenaf. Een stad kun je ervaren als je er woont of als je er op bezoek bent, maar het is toch heel iets anders om een stad van bovenaf te kunnen bekijken. Je krijgt een heel ander beeld van een stad door deze vanuit de helikopter te mogen bekijken. Genoeg redenen dus voor een helikoptervlucht Friesland.