北荷兰直升机飞行

北荷兰直升机飞行

Beleef de provincie op een nieuwe manier met een helikoptervlucht Noord-Holland. Tijdens een helikoptervlucht Noord-Holland kun je alle mooie plekken van de provincie van bovenaf bekijken. Natuurlijk horen de grote steden zoals Amsterdam bij deze helikoptervlucht. Maar ook andere unieke plekken die Noord-Holland te bieden heeft komen aan bod tijdens een helikoptervlucht Noord-Holland. Leuk voor mensen van alle leeftijden. Of je nu op bezoek bent in de provincie of er juist woont. Voor wie dan ook een unieke en bijzondere ervaring.

Beschikbare locaties

Amsterdam en andere steden

Een hoogtepunt van een helikoptervlucht Noord-Holland is natuurlijk om Amsterdam van bovenaf te kunnen bekijken. Je ziet hoe de stad is opgezet, waar de grote en kleinere straten lopen en hoe de mensen zich in de stad bewegen. Dingen die je niet opvallen als je in de stad loopt, kun je van bovenaf opeens wel zien. Maar dat geldt niet alleen voor Amsterdam. Ook steden zoals Hilversum en Haarlem kun je van de bovenkant bekijken. Dit zijn allebei weer heel andere steden. En wat dacht je van Zaandam? Een bijzondere veelzijdige ervaring dus.

Waddeneilanden en stranden

Maar er valt in Noord-Holland meer te zien. Zo hoort ook het Waddeneiland Texel bij de provincie. Dat zal je niet overslaan tijdens een helikoptervlucht Noord-Holland. Dat maakt het een bijzondere vlucht ten opzichte van andere provincies. Je kunt zowel de kustlijn en de Waddeneilanden vanuit de helikopter bekijken als de grote steden. Beide zijn kenmerkend voor de provincie Noord-Holland en worden daarom ook overvlogen tijdens zo’n helikoptervlucht. Daarom is het ook leuk voor zowel toeristen als bewoners van de provincie.

En nog meer

Tussen de steden, kustlijn en Wadden vind je ook nog rivieren en stukken groen gebied. Dit allemaal bij elkaar maakt de helikoptervlucht Noord-Holland helemaal compleet. Je ziet een beetje van alles wat Nederland te bieden heeft met één helikoptervlucht over de provincie Zuid-Holland. Van strand tot eiland en stad tot rivier. Zo heb je met een helikoptervlucht Noord-Holland altijd iets om naar uit te kijken.