格罗宁根直升机飞行

格罗宁根直升机飞行

Met een helikoptervlucht Groningen beleef je de provincie op een nieuwe manier. Vanuit de lucht ziet een landschap er altijd bijzonder uit. Je weet vast wel hoe het voelt om vanuit het vliegtuig naar beneden te kijken en onder de indruk te zijn van hoe dat beeld zich vormt. Met een helikoptervlucht Groningen kun je dit van de provincie Groningen meemaken. Bovendien zie je de provincie van dichterbij dan vanuit het vliegtuig. Een helikoptervlucht Groningen is voor iedereen een bijzondere ervaring. Ongeacht hoe oud je bent.

Beschikbare locaties

In Groningen zijn momenteel geen helikoptervluchten beschikbaar

Dichtstbijzijnde beschikbare locatie(s):

De stad van boven

De stad Groningen zie je natuurlijk tijdens een helikoptervlucht over de provincie. Je woont misschien in de stad of kent de stad goed. Maar vanuit de lucht is een stad opeens heel anders. De mensen zien eruit als mieren, als je ze al kunt zien, en je ziet veel meer wegen en straten dan je vanuit de straten zelf kunt zien. De gebouwen die vanaf de grond misschien indrukwekkend zijn, vallen soms in het niet. En daken zijn natuurlijk heel anders dan wanneer je er van onderaf naar kijkt.

Natuur van boven

Tijdens een helikoptervlucht Groningen zie je de gehele provincie, dus niet alleen de stad Groningen. De provincie ligt bijvoorbeeld aan de Eems en aan de rand van het land. Dat is een uniek beeld dat je in andere provincies niet altijd kunt vinden. Daarnaast heeft Groningen nog meer mooie omgevingen om te kunnen bewonderen van boven tijdens de helikoptervlucht. Bijvoorbeeld het nationaal park Lauwersmeer of de Vesting Bourtange. En natuurlijk andere minder grote en bekende natuurgebieden en mooie omgevingen.

Voor toerist en voor bewoner

Al met al kun je met een helikoptervlucht Groningen genieten van stad en natuur, van de wateren en van het platteland. Dat is hoe dan ook een bijzondere ervaring. Met name omdat je niet snel weer vanuit een helikopter je land zal bekijken. Of je nu uit Groningen komt of er woont of gewoon als toerist voor een vakantie in Groningen bent – een helikoptervlucht Groningen zal ongetwijfeld toevoegen aan je ervaring van Groningen. Van de stad en van de provincie tegelijkertijd.