Helikoptervlucht New York

Helikoptervlucht New York

Helikoptervlucht New York
Helikoptervlucht New York
Helikoptervlucht New York
Helikoptervlucht New York
Helikoptervlucht New York
Helikoptervlucht New York
Helikoptervlucht New York
Item Deze tours worden dagelijks gevlogen
Item Boek alvast voor je vertrek voor zekerheid
Item De beste helikopter tours voor New York
Item Boeken kan al vanaf 1 persoon

Boek jouw helikoptervlucht New York al voor vertrek voor zekerheid van plaats en bespaar tijd op jouw vakantie. Bekijk snel de opties en boek veilig online!

Alle bekende objecten komen voorbij, van de Empire State building, Statue of Liberty, Central Park tot aan Yankee Stadium.

  • Zekerheid
  • Bespaar tijd
  • Betrouwbare partner
  • Ook te starten vanaf New Jersey

Helikoptervlucht over New York

Een unieke ervaring

Een stedentrip naar New York is al een belevenis. The Big Apple staat bij velen op de bucketlist om te bezoeken. U kunt uw bezoek aan New York extra glans geven met een spectaculaire helikoptervlucht boven de stad. U kunt genieten van een adembenemende blik op de stad vanuit de lucht, een kans die u niet op een andere manier zult krijgen. Als u naar New York vliegt dan ziet u de stad wellicht ook vanuit de lucht, maar nooit zo intens als vanuit een helikopter.

Laat uw vrienden of zakenrelaties genieten

Bezoekt u New York met vrienden? Verras ze met een uitstapje waar ze vast niet op hadden gerekend: een helikoptervlucht boven New York. Dit is ook een prima optie als u een zakenrelatie spreekt in deze metropool. Natuurlijk is het geen garantie om een order of opdracht te krijgen, maar de kans is groot dat u grote indruk maakt met uw uitnodiging.

Een vlucht om nooit te vergeten

Een helikoptervlucht boven New York is een ervaring die u niet snel zult vergeten. Deze stad, die tot 1664 als Nieuw-Amsterdam door het leven ging maar in dat jaar door de Engelsen werd veroverd op de Nederlanders, heeft een rijke geschiedenis. Van 1789 tot 1790 was New York de hoofdstad van de Verenigde Staten en woonde de president er. Natuurlijk herinnert iedereen zich de aanslagen op 11 september 2001 waarbij de Twin Towers van het World Trade Center in New York werden vernietigd en ruim 2700 mensen de dood vonden. Op de plek van de Towers staan nu twee krachtige schijnwerpers, het Tribute in Light, dat iedere avond de hemel verlicht.

New York, de stad met veel gezichten

Tijdens uw helikoptervlucht boven New York ziet u alle highlights van de stad. De hippe wijken The Bronx, Manhattan, Brooklyn en Queens. Al deze wijken hebben hun eigen specifieke kenmerken en die zijn vanuit de lucht des te meer zichtbaar. Uiteraard ziet u ook Statue of Liberty, het Vrijheidsbeeld dat in de baai van New York staat en voor alle Amerikanen het symbool van de vrijheid is.

Helikoptervlucht zonder deuren

Bij onze operator is het ook mogelijk om een vlucht te boeken in een helikopter waar geen deuren in zitten. Een helikoptervlucht zonder deuren is misschien wel de extra speciale ervaring. Het beste voor adrenalinejunkies, fotografen en ieder die wat meer in het leven wil doen. Door het ontbreken van deuren heeft u schitterend uitzicht op Manhattan, bekende plaatsen en (bouw)werken. De vlucht vertrekt vanaf een vliegveld in Jersey City, dichtbij Manhattan. Na de take-off vliegt u maar liefst 15 minuten boven Downtown Manhattan. Uw kans om te genieten van alle plekken waar val je opgezadeld met live: Metropolitan Museum of Art, UN Building, Wall Street & Ground Zero.

Reserveer nu uw helikoptervlucht boven New York

Wilt u ook wel eens zien hoe één van de bekendste steden ter wereld er vanuit de lucht uitziet? Boek dan een helikoptervlucht boven New York. Dit kunt u uiteraard al regelen als u nog in Nederland bent. U weet dan nadat u bent gearriveerd zeker dat u niet achter het net vist omdat de vluchten inmiddels zijn volgeboekt. Gun uzelf deze onvergetelijke ervaring tijdens uw citytrip of zakelijk verblijf in deze wereldstad die bij velen voor altijd tot de verbeelding zal spreken.

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter