Voo de helicóptero Drenthe

Voo de helicóptero Drenthe

Wie op bijzondere wijze ons land wil ontdekken, kan bijvoorbeeld kiezen voor een helikoptervlucht Drenthe. Daarmee zie je natuurlijk niet heel Nederland. Maar je kunt wel Drenthe van bovenaf bekijken met een helikoptervlucht. Dit is voor iedereen bijzonder en leuk om te doen. Of je nu woont in Drenthe, er op vakantie bent of er hebt gewoond. Een helikoptervlucht Drenthe laat je allerlei dingen in de provincie zien die je eerder nooit zijn opgevallen. Wie weet zie je nieuwe plekken die je wil bezoeken of kun je aanwijzen waar je al bent geweest.

Beschikbare locaties

Natuur

In Drenthe vind je een hoop natuur. En natuurgebieden zijn natuurlijk al prachtig wanneer je er doorheen wandelt of fietst of wat dan ook. Maar natuurgebieden van boven bekijken geeft toch een heel ander beeld en gevoel aan dezelfde omgeving. Zo vlieg je met een helikoptervlucht Drenthe over het nationaal park Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold. Beide mooie natuurrijke locaties. Evenals de historische Wedbroeken toegangspoort. Allemaal bijzondere plekken om van boven te bekijken tijdens je helikoptervlucht Drenthe.

Unieke plekken in Drenthe

Drenthe heeft mooie natuur, maar dat geldt ook voor een hoop andere provincies. Maar je bekijkt tijdens een helikoptervlucht Drenthe ook een hoop plekken die je nergens anders kunt bekijken. Neem bijvoorbeeld de hunebedden. Die zijn uniek voor Drenthe en minstens zo uniek om van boven te kunnen bekijken tijdens de helikoptervlucht Drenthe. Of wat dacht je van het TT circuit in Assen? Dat vind je ook zeker nergens anders in Nederland. Zo heeft Drenthe genoeg unieke plekken te bieden die nog specialer zijn om van boven te bekijken.

Steden en attractieparken

Ook Assen is natuurlijk een bijzondere plek om van boven te bekijken. Dit gaat op voor de meeste steden. Die steden kun je bij alle helikoptervluchten natuurlijk van boven bekijken. Sommige herken je misschien zelfs al als je in het vliegtuig zit. Maar met een helikoptervlucht Drenthe kom je pas echt dicht bij plaatsen zoals Hoogeveen, Emmen en Assen. En bovendien zijn er in Drenthe ook attractieparken genoeg om van boven te bewonderen.