Volo in elicottero Limburg

Volo in elicottero Limburg

Een helikoptervlucht Limburg is een bijzondere manier om de provincie te leren kennen of op een andere manier te leren kennen. Vanuit de helikopter kijk je op de provincie neer. Je ziet steden, straten, wegen, steegjes en wateren die je misschien nooit eerder hebt gezien. Dat is natuurlijk bijzonder om mee te maken als je in Limburg bent opgegroeid of er woont. Maar ook als je op vakantie bent in Limburg is het bijzonder om een helikoptervlucht Limburg te doen. Je krijgt een beeld van de provincie dat je vanaf de grond nooit zou kunnen realiseren.

Luoghi disponibili

Dichtstbijzijnde beschikbare locatie(s):

Meer dan Nederland

Een helikoptervlucht Limburg is leuk voor alle leeftijden, zolang je maar geen hoogtevrees hebt. En zelfs dan is het prachtig om te doen als je durft te kijken. Wat uniek is aan een helikoptervlucht Limburg ten opzichte van de andere provincies, is dat je niet alleen op Nederland neer kijkt. Limburg ligt natuurlijk aan de grens van zowel België als Duitsland. Zo kun je van bovenaf de verschillen tussen de drie landen ontdekken. Dat vind je alleen bij een helikoptervlucht Limburg.

Nationale parken en kasteeltuinen

Maar Limburg is meer dan alleen een grensgebied. Je vliegt in de helikopter boven Limburg ook boven nationale parken. Neem bijvoorbeeld het park de Meinweg. Dit park ligt vlakbij Roermond. Langs de Duitse grens vind je weer het nationaal park De Maasduinen. Twee heel andere natuuromgevingen die je tijdens een helikoptervlucht Limburg mooi kunt bekijken. En dan zijn er nog de kasteeltuinen van kasteel Arcen. De beste manier om die te bekijken is absoluut van bovenaf. Dit zijn slechts voorbeelden van de mooie natuur die je kunt zien tijdens een helikoptervlucht Limburg.

Steden

Iedere provincie heeft steden. Dat neemt niet weg dat je bij een helikoptervlucht Limburg optimaal kunt genieten van het uitzicht over die steden. Maastricht is daar natuurlijk het hoogtepunt van in Limburg. Je kunt daar ook de Vrijthof van bovenaf bekijken. Maar evengoed leuk om een keer van boven te zien zijn Roermond, Venlo, Heerlen, Sittard en nog meer plaatsen die je in Limburg kunt zien tijdens je helikoptervlucht. Genoeg redenen dus om een helikoptervlucht Limburg te overwegen.