Volo in elicottero Flevoland

Volo in elicottero Flevoland

Met een helikoptervlucht Flevoland ontdek je de polderprovincie op geheel unieke wijze. Je kunt proberen de verschillen te ontdekken tussen de gemaakte provincie in tegenstelling tot de provincies die al hoog genoeg waren om op te kunnen bouwen. Maar vooral zie je alles wat je in de provincie kunt doen en ontdekken van boven met een helikoptervlucht Flevoland. Een provincie die een typisch staaltje Nederlands waterwerk is. Voor iedereen dus een bijzondere ervaring. Jong en oud, bewoner en toerist. Iedereen kan genieten van een helikoptervlucht Flevoland.

Luoghi disponibili

Tussen de meren

Flevoland is bijna omringd met meren. Niet alleen ligt de provincie zowel aan het IJsselmeer als het Markermeer, ook langs en in de provincie zijn er meren te vinden. Het IJsselmeer en Markermeer zijn wel aanzienlijk groter. Maar je kunt het Gooimeer, Veluwemeer en het Ketelmeer een groot deel van de provincie zien omarmen. In weinig andere provincies zul je zoveel verschillende meren terugzien. Daarom is een helikoptervlucht Flevoland een bijzondere ervaring ten opzichte van helikoptervluchten in andere provincies.

Steden van boven

Vaak is het toch vooral bijzonder om een stad van boven te zien. Je kunt de straten en stegen herkennen. Soms zie je paden waarvan je niet wist dat ze bestonden tijdens een helikoptervlucht Flevoland – zolang je bekend bent in de buurt dan. Als je de steden niet goed kent, ken je de paden natuurlijk niet. Flevoland heeft weinig steden. Maar Almere en Lelystad kun je van boven toch op unieke wijze ervaren. En dat geldt ook voor kleinere plaatsen zoals Urk, Dronten en Emmeloord.

Walibi en Batavialand

Sommige dingen, zoals steden van boven in het algemeen, kun je ook in andere provincies vinden. Maar een helikoptervlucht Flevoland brengt je ook langs Walibi en Batavialand. Een pretpark van bovenaf kunnen bekijken is al leuk vanuit een reuzenrad, maar nog spectaculairder vanuit een helikopter. Je ziet de achtbanen jouw kant op komen vanuit de helikopter. Ook Batavialand is bijzonder om van bovenaf te kunnen bezichtigen.