Helikoptervlucht Leiden

Helikoptervlucht Leiden

Corona update 14-01: 🎉 Met de laatste versoepelingen is een rondvlucht nog niet mogelijk tot 26-01, maar een proefles wel weer!

Helicopter opstaplocatie
Item Ticket wordt vliegensvlug toegestuurd
Item Vliegtijd is echte tijd in de helikopter
Item Bij slecht weer, wordt gratis verzet
Item Ticket is 1 jaar geldig
Stel jouw vlucht samen helipad icon  opstaplocatie: Leiden
  • Let op!

    Voor deze locatie staan vooralsnog geen rondvluchtdagen gepland in 2022. Wel kun je hieronder je gegevens achterlaten, en opgeven voor hoeveel personen en vliegtijd je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen wij dan kijken om een rondvluchtendag te organiseren vanaf deze locatie.

    Wil je zekerheid en al wel kunnen vliegen? Er wordt gevlogen vanaf locatie Hilversum, Lelystad, Zierikzee of Emmen. Klik op 1 van deze plaatsnamen om naar die locatie te gaan.


Helikoptervlucht Leiden

Leiden op een nieuwe manier beleven kun je doen met een helikoptervlucht Leiden. Je vliegt over je eigen stad. Ook als je niet in Leiden woont of er niet vandaan komt kan een helikoptervlucht Leiden ontzettend leuk zijn. Leiden heeft namelijk allerlei bijzondere huizen langs verschillende wateren staan. Dat vind je in niet veel steden in Nederland zo. Maar er zijn veel meer redenen om een helikoptervlucht Leiden te doen. Het maakt daarvoor overigens niet uit of je jong of oud bent – het is voor iedereen leuk.

Meer dan musea

In Leiden vlieg je dan over verschillende musea, wat weer een ander beeld geeft dan van de gebouwen als je in de stad loopt. Maar de bijzondere plekken om te bekijken tijdens je helikoptervlucht Leiden zijn natuurlijk niet de daken van gebouwen. Dat zijn juist de Burcht van Leiden of molen De Valk bijvoorbeeld. En natuurlijk is de hortus botanicus, de oude botanische tuin, uniek voor Leiden.

Sleutelhangaars

Wat zeggen klanten?

Arrow Laat ook een recensie achter