Hilversum

€249,00


Vlucht type: Dagelijks mogelijk
Vliegtijd: vanaf 50 minuten
Max. aantal personen: 40
Locatie: Vliegveld Hilversum
Waardering:

Personen:

Vluchtbeschrijving

Hierbij krijgt u een echte 1ste les in helikopter vliegen, en daarbij gaat u zelf vliegen! Bij deze helikopter vliegles krijgt u vooraf een briefing over wat er die vliegles gaat plaatsvinden om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Samen bespreekt u de vliegles door. O.a. de basisbeginselen waarom een helikopter vliegt en hoe die wordt bestuurd. In de lucht gaat u zelf bochten maken, stijgen en dalen, en het leukste van helikopter vliegen, hoveren proberen!

Een helikopter les cadeau geven? Dit is ook mogelijk. Kies dan een datum naar keuze in de kalender, maar deze kan na betaling in overleg gratis verplaatst worden. Geef dan bij het afrekenen aan, dat het om een cadeau gaat.

Het tijdstip van de vliegles wordt na de bestelling in overleg met u vastgesteld. Bij het afrekenen kunt u de voorkeur opgeven voor ochtend of middag. Dan kijken wij samen met de planner voor een geschikte tijd.

Theorie | Praktijk zelf vliegen
​30 minuten + 20 minuten | € 249,-
30 minuten + 30 minuten | € 349,- (€100,- extra)
30 minuten + 40 minuten | € 449,- (€200,- extra)

De Top 10 redenen om voor 123Helikoptervluchten.nl te kiezen:

Unieke ervaring
Echte vliegtijden
✅ Tickets 1 jaar geldig
Elke dag bereikbaar
✅ Geweldig als cadeau
Geen verborgen kosten
✅ Op basis van beschikbaarheid, 7 dagen in de week
Comfortabele S300 helikopter (1 student per vlucht)
Professionele piloten die elke 6 maand opnieuw examen afleggen
✅ Bij annulering slecht weer, wordt gratis een nieuwe datum en tijd geprikt

MEER INFORMATIE:

Als het weer te slecht is en de piloot cancelt de vlucht, wordt gratis in overleg met u een nieuwe datum en tijd vastgelegd wat u uitkomt.

Hilversum - Helikoptervlucht provincie Noord-Holland
Wij vliegen op basis van beschikbaarheid. Wij vliegen 7 dagen in de week. Mocht wij op de geboekte datum volgeboekt zijn, overleggen we samen voor een beschikbare plaats. Uiteraard kunt u van te voren contact met ons opnemen voor beschikbaarheid.
 • Harrie Nogarede

  1 Ervaring
  "Een geweldige ervaring"
  Na een voorspoedige reis vanuit het zuiden van het land naar Hilversum ging alles erg snel. We werden in het restaurant ontvangen kregen een standaard mee om op onze tafel te zetten zodat de piloot wist wie hij moest hebben voor een helikoptervlucht. We bestelden wat te drinken en even later kwam de piloot ons al ophalen. Hij nodigde ons uit naar een tafel waar hij de nodige uitleg en instructies gaf. Ik schrijf steeds we omdat ik zelf weliswaar de ervaring van een helikoptervlucht wilde ervaren maar dat ook vastgelegd wilde hebben en dus een fotograaf bij me had! Na de rit naar het toestel moest ik instappen, wat ondanks de kleine ruimte vrij eenvoudig ging. De pilot legde nog het een ander uit en na de motor gestart te hebben stegen we op. ik hield goed in de gaten wat de piloot allemaal deed. Ik wilde dat ook nog even aanzien toen de piloot al zei: van neem het maar over! Ik begon dus voorzichtig de stuurknuppel te hanteren en deed mijn best o zo recht mogelijk te blijven. De tip van de propeller in de gaten houdend lukte dit vrij aardig. ook het zwenken naar links of rechts ging aardig en gaf een machtig gevoel.. Na enige tijd gingen we landen en moest ik ook doen, na enge oefening lukte dat twee keer prima. Na enige tijd zei de piloot dat we terug gingen naar het platform omdat de tijd om was. Ik had het idee dat ik pas even bezig was en wilde best nog wel doorgaan maar het kostenplaatje noopte mij toch maar te stoppen. Wel had ik die middag een geweldige ervaring gehad en met de foto’s en filmpjes van de fotograaf kan ik daar nog lang van nagenieten.
  • Vlucht
  • Locatie
  • Prijs
  • Sfeer
  • Boeking
  Lees meer Sluit extra info

  Was deze ervaring nuttig? 5 vinden dit leuk

1 ervaring voor deze helikoptervlucht    Resultaat 1 van 1

U moet inloggen om een ervaring te schrijven

DutchEnglishGerman
WhatsApp chat