Helikopter vliegles

Helikopter vliegles

Zie ze zelf vliegen

Zelf een helikopter besturen? Dat kan uiteraard. Boek een helikopter vliegles, voor jong en oud. Voor elke helikopterles wordt een basis theorieles van 30 minuten gegeven. Daarna ga je zelf vliegen met de instructeur. Dit is een eenmalige proefles, er is geen vooropleiding nodig. Wij bieden ook een helikopter lessen pakket aan, van 5 lesuren met de Cabri G2 helikopter.

"Je moet vliegen in je dromen, om later van de grond te komen."

helikopter les

Locaties helikopter vliegles

Hilversum

Vliegveld Hilversum ligt centraal gelegen. Daarnaast kan deze locatie 7 dagen in de week geboekt worden, op jouw wensen. Tevens de voordeligste optie.

Flight time Vanaf 20 min
Flight time Met piloot
Vanaf
Harskamp

Prive heliport Harskamp heeft een moderne Robinson R44 helikopter. Hier kunnen 2 passagiers achterin mee tijdens jouw debuut in de helikopter.

Flight time Vanaf 30 min
Flight time Met vlieginstructeur
Vanaf

In de schoenen van de piloot

Gelukkig wel jouw eigen schoenen 😉

Proefles
Zelf aan het stuur

Een helikopter proefles is een droom cadeau. Een helikopter vliegles kan als eenmalig, of als een eerste test of helikoptervliegen iets voor je is als beroep. Ervaring is niet nodig!

Flight time Vanaf 20 min
Location pointer Hilversum of Harskamp
Vanaf

Andere locaties helikopter vliegles

Lelystad

Vliegveld Lelystad heeft 3 verschillende helikopters als optie. Als student alleen, maar je kunt ook 2 passagiers meenemen achterin, bij de grotere helikopter.

Flight time Vanaf 30 min
Flight time Met vlieginstructeur
Vanaf
Emmen

Heliport Emmen biedt de mogelijkheid voor een helikopter proefles voor iedereen in het noorden van het land, met een betrouwbare S300 helikopter.

Flight time Vanaf 30 min
Flight time Met vlieginstructeur
Vanaf
Helikopter simulator

Vlieg in een echte helikopter simulator, als je met beide benen op de grond wilt blijven.

Flight time Vanaf 40 min
Flight time Lelystad
Vanaf

Helikopter vliegles in simulator

Een helikopter vliegles in een simulator heeft een groot voordeel. Zo is het een stuk voordeliger om eerst in een simulator te vliegen, als je wilt kijken of helikopter vliegen iets voor jou is. Natuurlijk is het niet zo leuk als een vliegles op een echte helikopter, maar op deze manier is er altijd wel een vlucht die bij je wensen past.

"Waarom binnen je comfortzone blijven, als daarbuiten veel meer te beleven valt."

In een simulatievlucht kunnen alle situaties nagebootst worden. Mooi weer, slecht weer, of zelfs 's nachts vliegen. Mocht je na de simulator les nog steeds enthousiast zijn, kun je tegen korting een echte helikopter proefles proberen. Vraag naar de voorwaarden.

Je kunt tevens kiezen voor een combinatie pakket. Maak eerst een rondvlucht met 2 personen, en daarna een simulatorvlucht om je eigen helikopters skills te testen in allerlei weersomstandigheden.

Al 13+ jaar dé specialist in onvergetelijke helikoptervluchten
Gratis herplanning bij slecht weer - zorgeloos genieten
Bij ons is vliegtijd échte tijd - ervaar het verschil
Altijd een locatie bij jou in de buurt beschikbaar
De nr 1 in Nederland, dankzij jouw vertrouwen
Factuur na bestelling, direct in jouw inbox

Helikopter vliegen

Vliegtijd boeken is vliegtijd maken. Een veiligheidsbriefing is altijd onderdeel van de vlucht, maar deze vind voor de vlucht plaats en maakt geen deel uit van de geboekte vliegtijd.

Daardoor is de vliegtijd je boekt, de tijd in de helikopter. Dat is wel zo fijn en eerlijk. Wij houden het graag transparant en persoonlijk.

Arrow Boek hier je rondvlucht
Wij vliegen o.a. voor:
orange arrow
Siemens
Kans voor een kind
Make a wish
Rabobank
COOP
BNR Nieuwsradio
Albert Heijn
Holland Casino
Wereldhavendagen Rotterdam