Vol en hélicoptère dans les champs de tulipes

Vol en hélicoptère dans les champs de tulipes

Een uniek uitje voor jezelf om cadeau te doen of aan iemand anders te geven is een helikoptervlucht tulpenvelden. Het maakt eigenlijk niet uit hoe oud je bent, een helikoptervlucht is voor iedereen een bijzondere ervaring. En met een helikoptervlucht tulpenvelden bekijk je vanuit de lucht een speciale plek van Nederland. Er zijn verschillende plekken waar je mooie helikoptervluchten kunt maken en tulpenvelden van boven kunt bekijken. Die tulpen van boven bekijken maakt een helikoptervlucht extra bijzonder.

Opstaplocaties voor helikoptervlucht over tulpenvelden

Cliquez ici voor de mogelijkheden en prijzen vanaf Aéroport d'Hilversum voor naar de bollenvelden in omgeving Lisse.

Tulpen van bovenaf bekijken

Een helikoptervlucht geeft je de kans om Nederland van boven te bekijken. Maar een helikoptervlucht tulpenvelden laat je meer zien dan alleen de straten en wateren van ons land. Juist die tulpenvelden zien er extra mooi uit vanuit de lucht. De kleuren bij elkaar en de rijen vol bloemen zijn natuurlijk al leuk om te zien vanaf de grond, maar extra bijzonder vanuit de lucht. Je ziet de hele velden in één oogopslag. Een uitzicht om nooit meer te vergeten, daar kun je op rekenen met een helikoptervlucht tulpenvelden.

Welke tijd

Tulpen groeien natuurlijk niet het hele jaar, in ieder geval niet buiten. Als je de tulpenvelden op het optimale moment wil bekijken, dan moet je de helikoptervlucht tulpenvelden dus op het juiste moment plannen. De meest ideale tijd is tussen half april en half mei. Dan staan de tulpen in volle bloei. Andere bloemen bloeien vanaf half maart al. En tot de zomer kun je nog prima genieten van de mooie kleuren van alle bloemen. Maar de grootste bloeipiek ligt dus in april en mei, wat dat de beste periode maakt voor je helikoptervlucht tulpenvelden.

In meerdere provincies

Er zijn verschillende provincies waar je een helikoptervlucht tulpenvelden kunt doen. Meerdere provincies hebben namelijk tulpenvelden. Het meest bekende is misschien wel de Keukenhof in Lisse. Dit ligt tegelijkertijd in de bollenstreek – een gebied waar veel bloemen te bekijken zijn tussen Leiden en Haarlem. Ook in Zeeuws-Vlaanderen, Flevoland en West-Friesland kun je prachtige tulpenvelden bekijken in de bloeiperiode. Er zijn dus genoeg bloemenvelden en tulpenvelden te zien in Nederland en vanuit de helikopter.

Voor alle leeftijden

Een helikoptervlucht tulpenvelden is echt voor iedereen leuk. Zelfs als je geen liefhebber van tulpen of bloemen bent, kun je genieten van unieke uitzichten vanuit de helikopter. Wie wel een liefhebber is, zal sowieso genieten van een helikoptervlucht tulpenvelden. Het maakt echt niet uit hoe oud je bent en of je nou uit de regio komt of juist totaal niet. Zo’n helikoptervlucht is hoe dan ook een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten.